Also a Mummy - kids webshops

Webshops voor kids zijn er inmiddels honderden, maar ik heb mijn 3 giga favorieten er voor jullie tussenuit gevist. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de leukste kinderkleding!

Op 1. MINI X STYLE. Deze Amerikaanse webshop heb ik recentelijk ontdekt toen een vriendin mij tagde op Instagram. Ik werd instant fan! Als je binnenkomt op de homepage maakt je hart direct een sprongetje. Ik spotte direct al favoriete kinderkleding merken als, Caroline Bosmans, Mini Rodini en BANG BANG Copenhagen. Op dit moment heeft MINI X STYLE een hele fijne SALE die zeker de moeite waard is om even doorheen te gaan. De kortingen lopen op tot wel 70%!

Verzenden naar Europa duurt ong. 5 werkdagen en is bij bestellingen vanaf $200 gratis. Naast kleding verkoopt MINI X STYLE ook schoenen, accessoires en speelgoed. 

Psst... al deze TOP MERKEN vind je trouwens ook gewoon OFFLINE bij mijn favoriete kidsshop, Big & Belg. Ze zitten op de J.P. Heije en de Ferdinand Bol. Rennuh, want ook deze dames hebben SALE!

 

Op 2. Little Hipster Boys. Dit Franse label heeft nog geen eigen website, maar verkoopt hun producten nog via Etsy. Wie opzoek is naar een leuk kraamcadeau is bij Little Hipster Boys aan het juiste adres. Slabbetjes, speenkoorden, knuffellapjes, spuugdoekjes en nog veel meer leuks voor de allerkleinste. Alle producten worden handgemaakt in Parijs en zijn van goede kwaliteit. 

Leuk natuurlijk al die internationale shops, maar van eigen bodem is er ook genoeg moois. Daarom op 3. ORANGE MAYONNAISE, design & urbanwear for babies, kids & teens. Niet alleen hebben ze er heerlijke merken als; Animalesque, Anatology en Stella McCartney Kids. En voor wie mixen & matchen een ware nachtmerrie is, doen ze het bij ORANGE MAYONNAISSE al lekker effe voor met Shop the Look

Alle bestellingen zijn met 2 tot 3 werkdagen binnen en vanaf €125,- is verzending gratis. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat de klantenservice hier ook TOP is! Ook ORANGE MAYONNAISE verkoopt naast kleding nog meer leuks zoals, speelgoed & accessoires.

omdat shoppen voor je kids net zo leuk is als voor jezelf! 

Laat me weten welke webshop jou favoriet is en kom gezellig meekijken naar mijn online vondsten via mijn Instagram account. 

lfs, Selina