Also a Mummy - back to school

De laatste week van de zomervakantie, voor sommigen een feit en voor andere nog lekker ver weg. Back to school dus en ik moet eerlijk zeggen, daar zijn wij ook wel aan toe! Vandaag de leukste items om de eerste schooldag meteen te knallen.

Wie naar school gaat heeft een rugzak nodig. Broodtrommel, beker een bakkie fruit, alles moet erin passen. Nu zijn er heel wat leuke rugtassen te vinden, maar Mini Rodini slaagt er wederom in om alle MOEDERS GILLEND NAAR DE WINKELS te krijgen. Dit keer niet met te gekke winterjassen, maar voor een rugzak. Eigenlijk is het niets bijzonders, maar plak er een Mini Rodini Panda op en alles wordt leuk. In warm geel, zacht roze of beige. Ja, zelfs in het beige is het een nog must-have! Ik kan er niks aandoen, ik word er ook gillend enthousiast van!

In de webshop zijn ze momenteel UITVERKOCHT. Ik weet dat mijn favo kidsshop, Big & Belg ze ook verkoopt, maar kreeg laatst al een berichtje dat ze héél hard gaan! Mocht je nou net naast de pot pissen dan is de Fjällräven Kånken ook altijd een leuke optie. 

Move over Dopper drinkfles THERE'S A NEW GIRL IN TOWN! Tegenwoordig doe je pas echt mee in de fruitkring wanneer je naast je stukkie appel of banaan ook je eigen fruitwater bij je hebt. Misschien een beetje (te) hipster, maar ook écht gezond en lekker! Er zijn verschillende varianten te vinden, maar de Infuser Waterfles vind ik het mooist. BPA VRIJ, vaatwasmachine bestendig en een handige dop met hengsel. 

Ze delen op de site ook een hele rits aan fruitwater recepten, zo kun je iedere dag weer wat nieuws meegeven en wordt water drinken nooit saai. Dat water goed voor je is weten we nu wel, maar Vivian Reijs vertelt ons op VivOnline dat waterdrinken zelfs kan helpen bij ziektes als, hoofdpijn, hartkwalen, epilepsie en obesitas. Ook nieuwsgierig? Klik hier

Bij een NIEUW SCHOOLJAAR hoort ook een NIEUWE JAS, want die van voor de zomer is natuurlijk allang weer te klein! Tijdens een rondje window shoppen stuitte ik op dit super leuke unisex jasje van ZARA. Geel is sowieso een kleur die we voor kids het komend seizoen veel terug gaan zien. 

Deze waxed parka houdt wind en water tegen en mag op 30°C ook mee in de wasmachine. Petit Bateau's unisex Oliejekker zit standaard in de collectie en lijkt er veel op. Een top jas, van goede kwaliteit, maar als je kinderen nog volop in de groei zijn is die van ZARA wellicht net iets leuker geprijsd. 

Deze mama is er in ieder geval klaar mee, uh voor! ;-) 

Voor meer kids inspiratie ga je naar m'n Instagram of Pinterest. Leuk als je komt mee kijken!

lfs, Selina