Looking back - Gay Pride 2015

Al negen jaar sta ik trouw op mijn vaste plekkie langs de Prinsengracht uitbundig te zwaaien naar alle wild uitgedoste deelnemers van de botenparade, maar dankzij de meiden van GirlsLove2Travel stond ik dit jaar zelf op de boot! 

WOW, wat was het geweldig! Het weer was mooi, de mensen waren mooi en de sfeer was magisch! Canal Parade 2015 is er één die ik niet snel zal vergeten. Op uitnodiging van GL2T voer ik mee op BOOT #54. Op een boot vol bloggers, vloggers, youtubers en Instagrammers was het aantal selfies vanzelfsprekend niet van de lucht, hihihi ;-). 

Het thema van deze 20e EDITIE VAN DE GAY PRIDE was, share. En delen kunnen wij, als online minded generatie, natuurlijk als geen ander.  Deze oppervlakkige knipoog naar ons 'vak' gaven we weer met spraakwolkjes. Hierop stonden quotes als; Love you Selfie, Strike a Pose, Girls just wanna haven fun en Dancing Queen

We wilde ons online bereik deze dag vooral gebruiken om te laten zien dat wij de LGBT COMMUNITY omarmen. Als twee koninginnen van de liefde voerde het pasgetrouwde stel, Victoria & Emily onze boot aan. In een waas van koraalroze en mintgroen dobberde wij al feestvierend over de grachten. Foodblogger en Canal Parade veteraan, Ashkan (Dishtales.com) leerde ons in 20 min een te gekke choreografie zodat we na ieder bruggetje het publiek konden verrassen met een te gekke act. 

Mijn EIGEN VRIENDENKRING IS EEN MENGELMOESJE van mensen met verschillende achtergronden, geaardheid en levensstijl. Dit vind ik fantastisch en zie ik als een verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Het zo breed mogelijk leven en in alle lagen en vormen van de samenleving aansluiting kunnen vinden zie ik als een groot goed. Het niet accepteren of zelfs discrimineren van anderen omdat ze anders zijn is iets wat ik niet begrijp.  

photo credit -  StudioSteefFleur.com  

photo credit - StudioSteefFleur.com 

So what I'm gay, I'm also human.

En met deze quote sluit ik af. Girls love to travel super bedankt voor de invite en LENA The Fahion Library bedankt voor mijn te gekke outfit! Meer weten over LENA? Klik hier

Gay Pride je was fantastisch, tot volgend jaar!  x Selina