On Trend - regenjassen

Nu de herfst weer begonnen is en de regenbuien zich al hebben laten zien wordt het toch echt tijd voor een goede regenjas. Gelukkig kan je er tegenwoordig zelfs in regenjas nog trendy uitzien! 

Wonen in dit KOUDE KIKKERLANDJE is me een waar genoegen, maar het weer mag wat mij betreft wel wat stabieler. Tja, als echte Hollander moet je natuurlijk wel wat te zeuren hebben en het weer is daar bij uitstek een geliefd onderwerp voor. Ook voor mij, als half Antilliaanse, is het weer in Nederland niet altijd favoriet. Die seizoenen vind ik super, maar de kou en de regen mogen van mij echt wegblijven. 

In de maanden oktober t/m maart zit ik standaard iedere ochtend 15 min. achter mijn daglicht lamp en slik ik extra vitamines. Ik heb een heerlijke parka van het Zweedse merk, Elvine voor de winter, maar een goede regenjas mis ik nog. Tot voor kort had ik die ook niet nodig, want ik ging met de auto naar m'n werk. Inmiddels deel ik een werkplek op het LEUKSTE KANTOOR van de stad, #WORKMODE! En zit ik dus (bijna) altijd op de fiets, met alle gevolgen vandien. 

Terwijl ik door de LINDA meiden bladerde stuitte ik op een kek exemplaar van RAINS via loveforrain.nl. Dus hop naar de website en wat denk je? ALLES IS HIER LEUK! Regenjassen, trenchcoats, paraplu's, poncho's en nog veel meer. Wat een ontdekking zo op de vroege dinsdagmorgen! 

Don't like the rain, but do love the raincoats!

Ik hoop dat het nog even droog blijft, maar geloof niet dat de weergoden daar rekening mee houden ;-). See you guys next week! 

Kom me volgen via Instagram voor de leukste fashion, food & mommy inspo! Oh, en het leukste regenjasje voor kids vind je hier

lfs, Selina