On Trend - Groen, groener, groenst

Elk seizoen heeft zijn eigen 'it-kleur' en dit seizoen is het groen. Smaragd, mos, bos, leger of gras. Groen is the way to go!

Lekker positief is deze trend in ieder geval, want groen moet je gewoon doen! Groen(er) leven is trouwens ook niet verkeerd. Ik zette al eens een paar groene winkels op een rijtje. Benieuwd? Klik hier. Groen en met name legergroen is een kleur die eigenlijk iedereen goed staat. Net als donkerblauw kom je met groen, ongeacht je huidtype, altijd goed uit de verf. 

Dus dames en heren, deze trend is voor iedereen! Of je nu gaat voor wol, zijde of leer. Als warm accent of totale look, green is the color to pick. Een totale look is op zichzelf staand trouwens ook weer een trend die zich ook goed leent voor koffiekleuren en minimal looks in volledig wit of zwart. 

Hieronder wat groene streetstyle inspiratie! 

lead the pack and go green!

Voor meer inspiratie kun je altijd terecht op mijn Instagram. Hier deel ik alles wat ik mooi vind op het gebied van mode, interieur, fotografie, eten en kids. Oh, en af en toe komt er ook nog en kiekje van mezelf en de kindjes voorbij ;-).

See you next week! lfs, Selina