Looking back - Opening Dyanne Store

Afgelopen donderdag was ik aanwezig bij de opening van de eerste Dyanne Store in Nederland. Dyanne Beekman kennen we allemaal wel als tv. styliste en van haar samenwerkingen met bijv. C&A, maar dat ze nog meer in huis heeft bewijst ze wel met haar eigen modeketen. 

Ballonnen, pers en veel fans waren aanwezig tijdens de opening van de eerste Dyanne Store. Dit winkelconcept is door de Beekman Group bedacht en uitgevoerd. Dyanne noemt het zelf een 'TOEKOMSTBESTENDIG RETAILCONCEPT'. In plaats van winkel, naar winkel te struinen brengt Dyanne hier alles samen. Een soort mini warenhuis voor dames en heren. Een fijne plek waar je ook naar binnenloopt voor een koffietje of even je nagels laat doen. 

De inspiratie voor deze winkelbeleving komt uit haar eigen huis. Heel veel producten die je bij DS terugvind zijn door haar zelf ontworpen en/of heeft ze ook in haar eigen huis staan. Je krijgt bij DS dus een kijkje in het HOOFD, HUIS EN HART van Dyanne Beekman. 

Dat dit alles behalve saai is en dat Dyanne de smaak van haar klanten goed kent bleek wel uit de rinkelende kassa's! Vooral de warm grijze leren damesbroek, die Dyanne die dag zelf ook droeg, was niet aan te slepen! 

De EERSTE WINKEL is geopend aan de Gooische Brink in Hilversum, maar voor wie dat net even te ver weg is hoeft niet lang te treuren. Het plan is om in de komende 3 jaar nog 20 tot 25 Dyanne Stores te openen. 

Ik was in ieder geval aangenaam verrast door dit winkelconcept. Oké, hier in Amsterdam zijn we natuurlijk verwend met geweldige conceptstores op iedere hoek van de straat, maar Dyanne maakt dit idee, van alles onder een dak, nu voor het eerst ook TOEGANKELIJK voor een breder publiek. Het ziet er mooi uit en er is werkelijk aan alles gedacht. Je kunt hier als je oude zelf naar binnen en als je nieuwe zelf weer naar buiten gaan. Je eigen metamorfose programma komt hier tot leven, TLC's What not to Wear is er niks bij! Oh, en het winkelpersoneel is ook top! 

looking good and feeling great!

Andersom mag trouwens ook, hoe dan ook het gaat erom dat jij je goed voelt en blij wordt wanneer je jezelf in de spiegel bekijkt. Ook zin gekregen om met jezelf aan de slag te gaan?! Bekijk mijn services op de website en dan staan wij binnenkort samen voor jouw kast! 

lfs, Selina