Looking Back - We Brand 2Gether bloggerevent

Vorige week gaf ik een styling workshop tijdens het We Brand 2gether bloggerevent. In het appartement van The Hoxton werd iedere ruimte omgetoverd tot een waar fashion, food & beauty walhalla en kon iedereen naar hartelust inspiratie opdoen voor het nieuwe jaar. 

Van links naar rechts. Ikzelf, Cindy, Aranka & Marlieke.

Van links naar rechts. Ikzelf, Cindy, Aranka & Marlieke.

Jeetje, wat was het leuk en wat was er veel te doen! Samen met online leading ladies Marlieke Koks (cottonandcream), Aranka van Voorden (ArankaWorld & fitgirlcode) en Cindy van der Heyden (COTTDS) gaven wij nog meer smaak aan het event. Tijdens mijn styling workshop maakte ik gebruik van merken als CommaLK Bennett en mocht ik producten lenen van designstore, A Piece of Finland

De nadruk lag met name op het aanleggen van een goede basisgarderobe. Ik wilde o.a. laten zien hoe je met één kleur een interessante look kunt creëren. Volledig witte, zwarte of grijze looks zijn al tijden een hit in modeland. 

De  A Piece of Finland  shop-in-shop.

De A Piece of Finland shop-in-shop.

Even stomen, en klaar met de   Phillips Steam & Go . 

Even stomen, en klaar met de  Phillips Steam & Go

Modellen dragen  Comma fashion .

Modellen dragen Comma fashion.

Alle ruimtes waren prachtig ingericht en natuurlijk mocht de binnenplaats niet onder doen. De floral kussens van Essenza maken het helemaal af en zelfs de juice blikjes  van Iam Super Juice passen er perfect bij! 

De verlichte olijfboom zorgt voor de juiste sfeer. 

De verlichte olijfboom zorgt voor de juiste sfeer. 

Ketel One's cocktail duo zorgde voor de lekkerste drankjes en gaven een Bloody Mary workshop. Want voor wie het laatste cocktail nieuws nog niet gehoord heeft... Gintonics zijn so last season ;-). Ga ook zeker eens langs bij G's als je opzoek bent naar een goede Bloody Mary. Wat mij betreft het beste medicijn bij een flinke kater! 

Bloody Mary set up van  Ketel One vodka .

Bloody Mary set up van Ketel One vodka.

Naast drankjes waren er ook heerlijke hapjes! Deliveroo had een selectie aan delish bites meegebracht. Met name de sushi van Ku Kitchen was super lekker en vers. Daar word ik als Waar Amsterdam Eet redacteur natuurlijk ook weer blij van!

Yummy sushi via  Deliveroo .

Yummy sushi via Deliveroo.

Ook op beauty gebied hoefde we ons niet te vervelen. De dames van LabelV gaven handige make-up tips, Rob Peetoom stond klaar voor some Happy New Hair en de nagelstyliste van essie zorgde voor strak gelakte nagels. Na afloop was een drankje aan de hotelbar bijna een vereiste, want om nou totaal gestyled linea recta onder de douche te stappen is ook zo wat! En zeg eerlijk in de bar van The Hoxton is dat echt geen straf. 

MUA Joes Bek van  LabelV  on the job.

MUA Joes Bek van LabelV on the job.

Rob Peetoom 's haarstylist brengt volume in het haar van travelblogger Elke Salverda -  wander-lust.nl .

Rob Peetoom's haarstylist brengt volume in het haar van travelblogger Elke Salverda - wander-lust.nl.

essie  zorgt voor de finishing touch.

essie zorgt voor de finishing touch.

Het was een super avond en een leuke kick off van het nieuwe jaar. BloggerNet bedankt voor de uitnodiging en Stick to the Brand voor alle mooie foto's. Nog meer zien? Volg de link en bekijk de aftermovie.

Maandag ben ik er weer met een nieuwe blogpost. Tot dan en geniet van het weekend!

lfs. Selina