On trend - lage blokhakken

Phillip Lim, D&G, Chanel allen gaan ze massaal voor granny heels. Lage blokhakken van maximaal 6cm is dat nou vrouwelijk? Jazeker! Tenminste dat vind ik en vele andere fashionista's met mij. Of waren we gewoon en masse toe aan iets comfortabels? Dat kan natuurlijk ook! ;-)

Chanel  two tone block heel slingback pumps

Chanel two tone block heel slingback pumps

Wat een geluk, deze lente/zomer zijn omahakken helemaal het ding en dat loopt als een zonnetje! Want met max 6cm kan iedere vrouw uit te voeten. De afgelopen jaren zien we dat mode ook comfortabel kan en mag zijn. Sneakers vullen het straatbeeld en de kitten heel (het smalle, lage hakje) is niet langer taboe. De lage blokhakjes bieden ondersteuning en stabiliteit. En zijn daarbij ook nog een lust voor het mode-oog. 

Persoonlijk kan ik prima lopen op 12cm hoge palen, maar voor mijn drukke ren-en-vlieg-leven past een hakje lager eigenlijk veel beter. Door de revival van de blokhak wordt het een stuk realistischer om iedere dag op hakken naar je werk te gaan. 

Mode weetje: hoe meer ze op de oude schoenen van je Oma lijken, hoe beter. Met name de suède versie met ronde neus is een hit. Combineer met een mooie 7/8e of flared jeans of ga voor culottes. Natuurlijk staan ze ook fantastisch leuk onder een sixties inspired A-lijn jurkje!

Dus bel je Oma en loop voorop!

See you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik dageijks mijn fashion, food, interior en kids inspiratie deel!

lfs. Selina