blog fashion kids style trends stylist shopping

De herfst heeft lang op zich laten wachten, maar nu toch in één week heel hard toegeslagen. Tijd voor fijne herfstjassen, regenlaarzen en misschien al wel een sjaal en een muts. Vandaag een lijstje herfstproof kids items waarvan je zin krijgt om in de plassen te stampen!

Het Hollandse herfstweer liegt er niet om. Wind, regen, zonneschijn en regenbogen ze zijn allemaal van de partij. Op je fietsje door weer en wind, we zijn ermee opgegroeid. Toch word je je ineens heel bewust van al deze weergevaren wanneer je je kind op de fiets naar school stuurt! De items van vandaag zijn dus ook helemaal Hollands herfstproof.

1. reflecterende rugzak

Geïnspireerd op de Nederlandse fietscultuur lanceerde Property Of... de Amsterdam (Kids) Series. Voor deze collectie ontwikkelde zij een unieke reflecterende stof. Voor onze kleine vrienden is veiligheid in het donker natuurlijk extra belangrijk. De tassen zijn waterafstotend en lichtgewicht, ideaal dus voor kinderen. De collectie bestaat uit twee modellen en is verkrijgbaar via Property Of... en geselecteerde winkels.

2. Spaanse herfstmode

MOTORETA is een jong kinderkleding merk uit het zuiden van Spanje. Dit ontwerpersduo heeft een architectonische achtergrond en dus zijn de pijlers van iedere collectie; simpel en sophisticated met effen kleuren en strakke vormen. MOTORETA is een kleinschalig bedrijf dat kiest voor lokaal en duurzaam geproduceerde kleding. Altijd fijn om ook met kinderkleding een groene(re) keuze te kunnen maken. 

3. Stampen door de plassen

De regenlaarsjes van Bergstein hebben een perfecte pasvorm en zijn verkrijgbaar in werkelijk alle kleuren van de regenboog! Ze worden handgemaakt van soepel natuur rubber. De binnenkant is gevoerd met een katoenen tricot en de rubberen zool heeft een anti-slip laag. Voor een tientje extra zijn ze gevoerd met super zachte (en warme) teddy. Je vind ze online via Kidstoday en offline o.a. bij Knotsknetter en Big & Belg

4. Onder moeders paraplu

Met deze hapgrage haaien kinderparaplu wordt de regen helemaal leuk! De paraplu's van het Britse SquidKids veranderen van kleur wanneer er regen op spat. Houd je wel van een setje dan zit je hier goed, SquidKids heeft namelijk ook bijpassende regenjasjes én laarsjes! In Nederland kun je ze vinden via Kidscotton.

5. Binnen spelen op zondagmiddag

De Hippie Tipi Speeltent staat garant voor uren speelplezier en dat betekent dat jij even met je voetjes op de bank kunt! Koffietje erbij en klaar ben je. De tipi is erg stevig en het materiaal is water en vuil afstotend. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een vlek meer of minder. Deze leukerd vond ik via Little Greeny, dé webshop met bewuste kleding en speelgoed voor baby, kind en ouder.

Wij zijn er klaar voor, laat de herfst maar komen!

See you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie aan fashion, interior & kids inspiratie deel.

lfs. Selina

Comment