blog fashion kids style trends stylist shopping

Getsiederrie, daar kwam de winter ineens zonder pardon om de hoek kijken! Brrr, winterjassen, mutsen, sjaals en goede boots zijn essentieel om de winter zonder al te veel koukleumen door te komen. Ik ben weer gaan schatgraven en kwam deze treasures op het spoor. 

Winter niet mijn meest favoriete seizoen als ik eerlijk ben. Ik ben zelf meer een zomermeisje. Je kunt me in de winter dan ook vinden achter glas of buiten in dat ene streepje zon dat er te vinden is. Het zal wel iets met mijn afkomst te maken hebben, maar ik ga gewoon niet zo goed op ijzige winden en sneeuw. 

Extra belangrijk dus om mijn winter essentials op orde te hebben. Niet alleen warm, maar ook nog een lust voor het mode oog. Gelukkig is dat steeds minder een uitdaging en zijn er genoeg merken die je smaakvol de winter door helpen. Wat vitamine D3 erbij en dan maar hopen dat het snel weer maart of liever nog mei is. Komende mei stap ik namelijk vol enthousiasme in het huwelijksbootje! Meer lezen over mijn pre-weddingavonturen? Kijk dan even hier

Maar eerst terug naar het nu. De winter is gearriveerd en dus ben ik gaan schatgraven naar de fijnste winter essentials. 

1. TEYM

De perfecte parka, dat was het doel van ontwerper Maxime Cartens. Vorige winter ontdekte ik deze top jas en sindsdien is het hard gegaan. TEYM is nu zelfs verkrijgbaar bij de Bijenkorf, opent volgende week een eigen pop-up store én heeft er inmiddels een tweede item bij; the perfect bag.  

En ja, deze roze rakker is misschien niet ieders cup of tea, maar is ook verkrijgbaar in andere meer toegankelijke kleuren. Voor €380,00 heb je een hele mooie, warme en kwalitatief hoogstaande jas. Meer weten over TEYM? lees dan hier hoe het allemaal begon. 

2. Blundstone

Onlangs was ik aanwezig bij de brand presentatie van het Australische Blundstone. De stoere laarzen bieden een maximale bescherming tegen alle elementen. De van oorsprong Australische laarzen zijn vervaardigd uit hoogwaardig leer. In 1870 begonnen twee schoenmakers een klein bedrijf op Tasmanië. Nu, bijna 150 jaar later, is Blundstone nog steeds in handen van dezelfde familie en wordt het merk verkocht in 50 verschillende landen!

Hoezo kennen we het dan nog niet? Tja, geen idee! Ik ontving de 510 in het zwart en loop er sinds dag 1 mee weg. Ze zitten super lekker en kunnen tegen een stootje. Perfect voor een dagje ravotten in het bos met de kids of een dagje shoppen in de city zonder zere voeten! 

3. Bufandy

De sjaals van Bufandy worden gemaakt van alpaca wol. De duurzame, holle vezel heeft zijdeachtige haren die isoleren tegen zowel kou als hitte. Bovendien is alpaca wol waterafstotend. Bij de fabricatie worden geen chemische of mechanische processen gebruikt. Dit maakt de Bufandy sjaals tot een organisch en milieuvriendelijk product.

Naast alle duurzame voordelen zijn de sjaals ook gewoon heel mooi, lekker groot van formaat en dus heerlijk zacht! Je vind ze o.a. bij T.I.T.S store en KoKo Coffee & Design

Keep warm in winter and hold on until spring!

See you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie aan fashion, interior & kids inspiratie deel.

lfs. Selina

Comment