Alter classic - black and white

Full editorial published at  F.A.L.L. Magazine

Full editorial published at F.A.L.L. Magazine

Black and White, twee non-kleuren die al jarenlang circuleren in modeland. Met de opkomst van minimal wear en knipogen naar de Sixties is het niet verwonderlijk dat dit kleurenpalet weer volop in beeld is. 

Twee kleuren die mij, en velen met mij, nooit vervelen. Zwart en wit zijn elkaars uiterste en tegelijkertijd best friends for life. Weinig kleuren die elkaar zo complimenteren als deze twee. 

Waar wit voorheen voornamelijk werd gedragen in de lente en zomermaanden is wit dit jaar dé winter trendkleur. All white looks zijn juist helemaal hot. 

Volledig unicolored looks zijn ook al tijden niet weg te slaan uit het straatbeeld. Zowel zwart als wit lenen zich hier goed voor, maar ook koffiekleuren, groen en bijvoorbeeld grijs zijn hierbij mooie opties.  

Een bijkomstige trend is dat er vaak gekozen wordt voor vormloze en/of androgyne silhouettten in combinatie met super flowy, vrouwelijke stoffen. Dat is ook in deze editorial goed terug te zien.

black & white forever.

Hopelijk blijft iedereen ondanks deze zwart witte kijk op mode ook nog rekening houden met al het moois in dat vage grijze gebied ;-).

Meer inspiratie? Kom me volgen via Instagram of Pinterest. See you all next week!

lfs. Selina