ALTER musthaves - Valentijnsdag Special

Dit weekend is het Valentijnsdag en de perfecte date night vraagt natuurlijk om de perfecte date look! Gelukkig hebben ze bij ASOS alles wat je nodig hebt voor deze romantische avond.

Valentijnsdag wordt ook hier steeds uitgebreider gevierd. En tijdens dit speciale avondje uit wil je er natuurlijk op je best uit zien! Ik selecteerde drie date-waardige ASOS jurkjes en nog wat leuke extra's om van deze date night een onvergetelijke avond te maken.

1. sexy, but cute - Satijn wordt al snel geassocieerd met lingerie en is dus het perfecte materiaal voor een sexy jurkje. Maar pas op, sla hier vooral niet door met grote oorhangers en rode lipstick, want dan wordt het al snel ordinair. Ik zou hier gaan voor een fijne tegenhanger in de vorm van een platte schoen en naturelle make-up. - White Satin Mini Dress, €105.63. 

2. comfortable chique - Een jurk waarin je er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog gewoon kunt zitten en eten zijn toch echt de beste. Deze wrap dress voldoet aan alle eisen en geeft je daarbij alle ruimte om te bewegen zoals jij dat wilt. - Wrap Midi Shirt Dress €105.63

3. playful wrap - We gaan nog even door in hetzelfde (comfortabele) thema, want wees eerlijk; als je je goed voelt, zie je er ook goed uit. Simple as that. Donkerblauw en zwart zijn wat mij betreft beste vrienden al is nog niet iedereen overtuigd van deze kleurcombinatie. Het ceintuur zorgt voor een accent in de taille terwijl het model van het jurkje je eventuele onvolkomenheden mooi verbloemd. - Lavish Alice Wrap Dress €90.14

Naast het perfecte jurkje wil je die avond ook graag op een bijzondere plek eten.  Bij de Tolhuistuin presenteert theatermaker Nita Kersten een nieuwe editie van Liefdesbiecht, over de onbesproken liefde. Liefdesbiecht is een programma met theater, muziek en filosofie, geïnspireerd op de geheimen die voorafgaand aan de avond worden gedeeld op liefdesbiecht.nl. Meer info over deze avond vind je hier. En voor alle thuischefs heb ik het perfecte kookboek gevonden, Date Night Cook Book van Rebecca Warbis staat vol heerlijke recepten voor een geslaagde thuisdate. 

Ik wens iedereen een heerlijke Valentijnsdag and I'll see you next week. Ondertussen al opzoek naar inspiratie? Kom me dan volgen via Instagram. Daar deel ik dagelijks mijn fashion, food, kids & interieur inspiratie. 

lfs. Selina