Alter classic- statement coat

Wonend in een land waar het weer continu omslaat zijn laagjes essentieel. Ook het hebben van verschillende jassen is een pré. Toch is er één that makes you feel like a (girl)boss, de statement coat. 

Ik krijg persoonlijk geen genoeg van deze jas! Hij is er in zoveel varianten en spreekt zoveel verschillende stijltalen dat het heel moeilijk blijft om er maar eentje in mijn collectie te hebben. Hoewel ik nog steeds dolblij ben met mijn donkerblauwe statement coat van COS, there seem to be other fish in the sea.

Wat is het toch met deze jas dat hem zo aantrekkelijk maakt? Veel vrouwen voelen zich sterker wanneer ze hem dragen. Niet gek, want deze killer coat lijkt een soort fierceness af te geven waar we maar geen genoeg van krijgen. We lopen rechter op en voelen ons zelfverzekerder. Heerlijk als kleding dat voor je kan doen! 

Ter inspiratie ben ik Pinterest afgestruind en heb ik de mooiste jassen meegenomen. 

First impression is key, buy the coat.

I'll See you next week, of gewoon straks via Instagram waar ik dagelijks mijn fashion, kids & interior inspo deel. 

lfs. Selina