Alter find - 5x fashion forward and pregnant

Wanneer je zwanger bent zijn alle lichamelijke veranderingen al intens genoeg, dus waarom ook nog je stijl moeten aanpassen? Gelukkig is dat tegenwoordig ook echt niet meer nodig, want veel zwangerschapsmode is volledig up to speed met de laatste trends! Vandaag 5 fashion forward looks voor urban mama's (to be). 

Oké, echt leuke items liggen misschien niet voor het oprapen, maar dat geldt eigenlijk ook voor 'gewone' mode. Het treasure hunten en ontdekken van nieuwe winkels is één van mijn grootste hobby's. In mijn treasure hunting blogserie deel ik dan ook regelmatig mijn nieuwe vondsten. Zwangerschapsmode heeft niet echt (zeg maar gerust echt niet) een fashion forward reputatie, maar voor de oplettende kijker is er genoeg moois te vinden.

Deze trends hebben in ieder geval al hun weg gevonden naar de dikke-buiken-afdeling!

1. Groen (meer over deze trendkleur lees je hier) - ASOS front wrap skater dress

2. de verticale streep - ASOS wiggle dress in mixed stripe

3. Classic white blouse (never out of style) - Isabella Oliver white sleeved blouse

4. lichte breisels a.k.a leisurewear -  ASOS swing dress in rib

5. Denim shirtdress (meer denim tips vind je hier) - ASOS denim A-line shirt dress

Stay true to your personal style!

Dat was het weer voor nu. Maandag ben ik er weer met a brand new post. Tot volgende week, of gewoon tot zo op Instagram waar ik mijn dagelijkse portie inspiratie deel.

lfs. Selina