blog fashion kids style trends stylist shopping

De lente hangt in de lucht en de zomer is bijna in zicht. Nog even een tripje langs de pedicure, want ongelakte teennagels in een sandaal is wat mij betreft echt een no go! De sandaal is mijn favoriet onder de schoenen. Vrouwelijk, sexy en praktisch a.k.a the perfect summer shoe! 

Farfetch is met vierhonderd boutiques op één adres een geweldige webwinkel. Ook wanneer dit alles boven je budget reikt is het een toffe plek om te window shoppen. Je krijgt er een goed beeld van de laatste trends. Ik shopte de schoenafdeling vast leeg en selecteerde zes spring/summer sandals. En omdat je natuurlijk niet met 'kale tenen' de deur uit kunt matchte ik iedere sandaal met de mooiste ESSIE nagellakken. 

1. Marni 'fussbett' Sequin Sandals & Essie Midgnight Cami

Bij Marni gaan ze dit seizoen compleet uit hun dak met uitbundige applicaties, glitters en kraaltjes. De combinatie van deze menswear geïnspireerde sandaal en de girly details werken aanstekelijk. Je wil ze direct hebben en hebt daarbij de garantie dat je er de hele dag op door kunt. Super toch?! De shimmering diepblauwe Midnight Cami geeft het geheel een couture-ready touch

2. Stella McCartney 'Lucky Star' Sandals & ESSIE Bahama Mama

De metallic trend is nog lang niet over en daar speelt Stella McCartney mooi op in. McCartney lukt het telkens weer om een stukje fun in haar collecties te verwerken. Deze sandaal doet denken aan een (opengewerkte) sneaker en heeft de fameuze McCartney ster op de zijkant. Essie's Bahama Mama geeft de sporty sandaal extra flair en zorgt ervoor dat hij zich ook perfect leent voor een avondje uit. 

3. N°21 x Kartell 'Knot' Sandals & ESSIE Private Weekend

Grove plateauzolen en grote 'gestrikte' details is ook iets wat we dit seizoen meer gaan zien. Het combineren van mannelijke en vrouwelijke elementen is iets waar ik persoonlijk ook dol op ben. Dit is dus bij uitstek een Selina sandaal! Ik ga hier voor de krakend witte Private Weekend. Met deze always in fashion kleurencombinatie zit je namelijk altijd goed.  

4. 3.1 Phillip Lim 'Martini' Sandals & ESSIE Berry Naughty

Deze veelzijdige beige beauty leent zich werkelijk voor iedere gelegenheid. Typisch zo'n super basic waar je nog heel veel plezier van gaat hebben. Ondanks de zwart lederen veter combineer ik deze sandaal met Essie's Berry Naughty. De combinatie van deze koffiekleuren vind ik interessanter dan de klassieke ton-sur-ton code waarbij je dus voor een zwarte lak zou gaan. 

5. Aperlai 'Mondrian' Sandals & ESSIE Clambake

Kunst & mode zijn eeuwenoude vrienden en spelen zich dit seizoen weer (actief) in de kijker. Mondriaan is natuurlijk voor velen een inspiratiebron en Aperlai is daarop geen uitzondering. De split op de wreef geeft de sandaal een fun en sexy uitstraling. Nu is het natuurlijk makkelijk om voor een lak te gaan in één van de hoofdkleuren uit het ontwerp. Maar omdat ik niet graag voor het geijkte pad kies ga ik hier voor het levendige oranje rode van Clambake

Paint those nails and hit the streets!

 

Comment