blog fashion kids style trends stylist shopping

Een slip dress, maar hoe draag je dat dan? Het blijft natuurlijk toch een beetje idioot om in je nachthemd overdag over straat te lopen. Maar zoals dat vaker gaat met nieuwe trends, alle fashionista’s zijn weer in rep en roer en zweren zij en masse bij deze satijnen nieuwkomer als dé musthave voor het komende seizoen.

Jup, ook deze 90’s trend steekt weer de kop op. In modeland is het natuurlijk wachten op de herintroductie van een geliefde gouwe ouwe en de slip dress maakt dit seizoen definitief haar (her)intrede in het dagelijkse modebeeld. De slip dress was al eerder tijdens fashionshows te zien en sijpelde via een aantal early adapters en fashion forward fashionista’s neer op straat.

Loop je op dit moment door de Kalverstraat dan kun je ook niet meer om de slip dress heen. Ze is een hit en ze wil bij jou in je garderobe! Dat wetende geef ik je vandaag 4 stijltips om deze silky temptress op gepaste wijze mee naar buiten te nemen.

1. Ga voor casual shoeisel. Met een platte sandaal of enkellaarsje haal je de seksfactor aanzienlijk naar beneden.

2. Ga voor laagjes. De rok-over-broek trend is hier de perfecte match. Een denim jasje of een zachte trui zorgen ook voor een fijne tegenhanger.

3. Ga voor een ceintuur. De ceintuur breekt de jurk in tweeën, waardoor het avondjurk gevoel letterlijk wordt doorbroken. 

4. Ga voor een big bag. Met een stevige, lederen tas houd je de slip dress in het dagelijkse. Ga je uit of heb je een dinner date kies dan voor een bijpassende clutch. 

 

GA VOOR SATIJN OP STRAAT!

Dat was het voor nu, I’ll see you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie fashion inspiratie deel.

Lfs. Selina

Comment