blog fashion kids style trends stylist shopping

Het nieuwe sexy heeft weinig van doen met overbodig naakt of te diep uitgesneden decolleté's. Dit seizoen kiezen we voor bedekte erotiek en de off-the-shoulder top is the way to go!

In mijn voorgaande post over het spelen met laagjes stipte ik deze trend al even aan. De off-the-shoulder top belooft dé hit van het komende zomerseizoen te worden. Ontblote enkels, polsen en schouders doen het goed deze zomer. Een fijne trend, want werkelijk iedereen kan er aan meedoen!

Naast de hoge musthave factor en haar flirty zomerse karakter is zij (ik neem aan dat zij een zij is ;-) ook perfect voor wie in de warme zomermaanden last heeft van donkere okselplekken. Jazeker, deze off-the-shoulder topper is ook nog eens zweetplek proof! Als dat nog niet genoeg reden geeft om er razend snel eentje aan te schaffen verleid ik je graag met deze pracht exemplaren die nú al te vinden zijn in de (web)winkels. 

Van links naar rechts: Top met Volant € 39,95 -  Linnen top met Volants € 39,95 - Top met Borduursel € 49,95 alles via ZARA.

Van links naar rechts: Ellerly flounce top € 805,16 - Nicole Miller off-the-shoulder blouse € 243,97 - Rosetta Getty crop blouse € 804,41 alles via Farfetch.

Schouders bloot en flaneren maar!

See you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie aan fashion, interior & kids inspiratie deel.

lfs. Selina

Comment