blog fashion kids style trends stylist shopping

De lente is in volle gang en dat betekent bruiloften, trouwfeesten, huwelijken. Hoe je het ook noemen wilt het zijn er in ieder geval heel veel! Ook ik stap volgend jaar mei in het huwelijksbootje. Ik spotte alvast 12 betaalbare wedding proof dresses. 

Je beste vrienden gaan trouwen. Ontzettend leuk, maar dan volgt gelijk de vraag; Wat trek je aan en wat is de dress code? Ik ging op zoek naar betaalbare jurkjes die je ook na het huwelijk nog vaak uit je kast zult halen. 

Mijn go-to-webshop voor dit soort gelegenheden is ASOS. Ze hebben een moderne collectie en een breed prijsbereik. Daarnaast hebben ze ook een speciale curv, petite, tall en zwangerschapslijn wat het vinden van een goed passende jurk nog makkelijker maakt. 

Ik zette de teller op €50,00 - €300,00 en spotte deze 12 super jurkjes!

1. zachte neutrals. Pasteltinten en nude tonen lenen zich goed voor een huwelijk, maar zijn ook makkelijk te dragen naar kantoor. Let op! Als de stofkleur te dicht bij je huidskleur ligt zie je er vaak bleekjes uit.

V.l.n.r. ASOS embellised crop top dress  €67.60 - ASOS crop top scuba dress €63.38 - ASOS belted waterfall dress €77.46

2. modern bloemetjes behang. Bloemetjes zonder romantiek of zoetigheid dat kan. Deze flora toppers laten zien hoe je dat doet. 

V.l.n.r. Oasis floral shift dress  €67.60 - Ganni crepe floral dress €161,71 - Gestuz floral kimono dress €238,02

3. maximaal. Van de bruiloft door naar het strand. Met deze maxi dresses heb je nog een zomer lang plezier van je aankoop. 

v.l.n.r. ASOS Silky dress €91.55 - Reiss amber dress €316.89 - Stevie May clear dress €288.72

4. casual kant. Kant op een bruiloft, is dat niet kantje boord? Wel nee! Kant of een geperforeerde stof is zeker ook welkom op een huwelijksfeest. Let op! Houdt het classy en vermijdt diepe decolleté's of te korte roklengtes. 

V.l.n.r. Warehouse lace pencil dress €139.43 - ASOS mixed panel dress €91.55 - Whistles Ailsa dress €274.64

Affordable yet stunning!

Ik wens je alvast heel veel plezier tijdens deze bijzondere dag waar jij deel vanuit mag maken. Ben je op zoek naar iets speciaals, maar kun je het niet vinden? Laat het me weten, ik help je graag!

Dat was het voor nu, I’ll see you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie fashion inspiratie deel.

Lfs. Selina

Comment