blog fashion kids style trends stylist shopping

Romeinse sandalen, wie kent ze niet?! Deze lace up beauties zijn fun en funky en staan te gek onder een denimrok, 7/8 cigarette pants of shorts. Dit zomerse schoentje is een echte musthave en dus spotte ik vast de leukste versies. 

Lace up sandals zijn hot. Je ziet ze veelvuldig aan de voeten van 's werelds bekendste streetstyle koninginnen. Ook in Amsterdam kom ik ze regelmatig tegen. Het is dan ook een super schoentje die je outfit in één keer een feminine en sexy touch geeft. 

Verruil je flats voor een paar lace up's en je bent klaar voor een avondje uit of after work (netwerk)borrel. De combinatie van casual en sexy past perfect bij de Nederlandse vrouw die toch erg gesteld is op haar comfort (myself included ;-).

Ga je een keer all out, kies dan voor een kittig cocktail jurkje. De twee zullen elkaar versterken, dus let hierbij wel op je make-up en haar keuze. Zoek altijd naar de juiste balans. Wanneer je doorschiet ziet het er al snel krampachtig en ongemakkelijk uit. 

Hieronder vind je vier onweerstaanbaar leuke versies.

1. Delilah Tie-up Sandal via Topshop - €40,00. 2. Romanflat via Stuart Weitzman -  €435,00. 3. Healed Gladiotor Sandalettes via & Other Stories €85,00. 4. Aquazurra Cage Sandals via Luisviaroma - €695,00. 

Kleurrijk de zomer in!

Sandalen aan? Dat betekent nagels lakken, de leukste combinaties vind je hierSee you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie aan fashion, interior & kids inspiratie deel. 

lfs. Selina

Comment