blog fashion kids style trends stylist shopping

Ondanks dat ik niet vies ben van fel gekleurde ananasprintjes op het strand word ik ook heel blij van simpele, minimalistische swimwear waarbij de nadruk op het ontwerp ligt. Deze zomer ben ik duidelijk niet de enige die hier oren naar heeft, want clean & simple swimwear is everywhere!

Op de Nederlandse stranden branden je ogen bijna uit je hoofd van alle fluoriserende badkleding en schreeuwerige prints. Het klassieke blauw witte Breton streepje is ook niet weg te denken. Vorig jaar kwamen daar de crochet bikini's bij. Geweldig voor een dagje zonnebaden aan het zwembad, maar niet echt praktisch tijdens een potje beach volleybal of een eindje zwemmen. 

De swimwear trend van dit jaar is zowel praktisch als stylish en heeft een sportieve knipoog. Unicolored en minimal twee termen waar ik dol op ben en waar ik in eerdere blogposts ook al veelvuldig aandacht aan heb besteed. Vandaag deel ik dan ook mijn mooiste minimal swimwear vondsten. 

1. Cocodune - Niet alleen hele fijne ontwerpen en mooie materialen, Cocodune onderscheidt zich ook door hun 'try on at home' service. Jep, je hoort het goed je krijgt de hele boel thuis op gestuurd en kunt dus in alle rust, of zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen; in the comfort of your own home, passen. Ieder item wordt ontworpen en geproduceerd in LA. Verder staat Cocodune bekend om haar goede prijs/kwaliteit verhouding. 

2. ALIX - Dit New Yorkse label startte in 2014 met bodysuits. De stap naar swimwear is daarna snel gemaakt. ALIX brengt sportswear invloeden met een fashionable edge. Dit zorgt voor badkleding die perfect past, lang mooi blijft en qua ontwerp niet snel 'out of style' zal raken. Prijzen liggen tussen de €88,00 en €175,00 euro. 

3. Her. - Zeg je minimalistisch, dan zeg je Her. Dit Australische merk staat bekend om haar tijdloze en feminine ontwerpen. Designer Tuyen Nguyen laat zich leiden door form, fit and function. De 'Ethereal' collectie bestaat uit 8 klassieke ontwerpen en is uitgevoerd in een reeks van warme aardetonen die doen denken aan het Australische landschap. Prijzen vanaf €132,50 euro.

Timeless pieces never go out of style.

See you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie fashion, interior & kids inspiratie deel.

lfs. Selina

Comment