blog fashion kids style trends stylist shopping

Wat is er lekkerder dan op een warme zomerdag rond te lopen in een zwierige zomerjurk die zachtjes langs je benen glijdt?! Ik spotte via Fashionchick deze zes luchtige toppers voor een prikkie in de SALE! 

Op de één of andere manier vergeet ik Fashionchick altijd een beetje. Ik volg ze actief via social en kijk graag naar hun mini-programma, 'Elke dag een Look' op Net5, maar dat Fashionchick ook een webshop is wil maar niet in mijn hersenpan blijven plakken. Daarbij ben ik zelf ook eigenlijk een echte offline shopper en mijd ik webshops waar ik kan. Ik houd van de winkelbeleving en het ontvangen van de aanwezige expertise die een goede winkel* je biedt.

* In Amsterdam tip ik; Tenue de Nîmes, Anecdote, Velour, Vanilia, Margriet Nannings, Suit Amsterdam en Cowboys 2 Catwalk. 

Spullen kopen vanaf een plaatje voelt voor mij toch een beetje nep. Al kan het wel heel praktisch zijn wanneer je het merk goed kent en dus precies weet welk item je wilt aankopen/vervangen. Als fervent offline shopper komt het dus niet vaak voor dat ik een webshop bezoek, maar Fashionchick heeft mij echt verrast en is zeker een bezoekje waard! Hieronder mijn SALE selectie.

GS Maxi Dress - zacht, lang en soepelvallend. Deze maxi-jurk is geïnspireerd op de klassieke overall en heeft leuke details. Met het verstelbare taille koord pas je hem gemakkelijk aan op jouw figuur. - € 77,97 ipv € 129,95!

Self Portrait Off-shoulder - Een traditionele print in combinatie met een fashion forward features als de off-shoulder halslijn én een hoge split. De getapete band in de taille accentueert het vrouwelijk silhouet. Oké, niet helemaal eerlijk (want nog niet in de sale), maar deze mocht gewoon niet ontbreken in dit lijstje! - € 380,00

 

ASOS full soft ruffle - De soft-touch jersey zorgt voor een comfortabele fit. De brede boothals en ruffled layer V-back geven de jurk een bohemian en sexy touch. - € 70,42 ipv € 73,53 (alle kleintjes helpen, toch?) 

Tommy Hilfiger Maxi Dress - Deze prachtprint en snit neemt je zo mee naar Ibiza of het tropische Costa Rica. De lage V-hals aan beide kanten van de jurk accenturen je taille. - € 100,00 ipv € 199,00!

Banana Republic Savannah - Want ook een lange mouw kan in de zomer heel luchtig zijn! - € 143,95 ipv € 179,95! 

ASOS Dungaree Maxi - Deze silky jurk is extra luchtig door zijn verlaagde armsgaten. Daardoor jammer genoeg niet echt office appropriate, maar hé, summers are made for beaches and picknicks in the park ;-). € 59,15 ipv € 88,24!

Sale toppers waar je geen spijt van krijgt!

See you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie aan fashion, interior & kids inspiratie deel.

lfs. Selina

Comment