blog fashion kids style trends stylist shopping

De zomer vraagt om luchtige materialen en multi inzetbare looks. Van een half dagje op kantoor door naar het park of, wanneer de weergoden ons goed gezind zijn, het strand. Twinsets are the way to go! 

Twee items, één outfit dat is de twinset. Snel en praktisch net als haar nichtjes de jumpsuit en de jurk. Je hoeft er niet bij na te denken en de items zijn ook nog eens los van elkaar te dragen en te combineren met andere basics uit je garderobe! Unicolered of in print, een twinset zorgt voor een eyecatching statement look.  

Via ASOS ging ik op zoek naar mijn favoriete versies voor verschillende momenten van de dag.

1. On the job - Zomerse temperaturen op kantoor kunnen een uitdaging zijn. Afhankelijk van de bedrijfscultuur zijn onderstaande looks zeker een goede optie. -  Look 1, look 2, look 3

2. Casual blue - Deze casual looks laten je verlangen naar het weekend. Een dagje shoppen, een picknick in het park of paraderen langs de boulevard. Afhankelijk van je activiteit(en) kun je deze look combineren met een platte witte sneaker, een kek enkellaarsje of een zomerse sandaal. - Look 1, look 2, look 3

3. Festival ready - De 70's trend gaan hand in hand met het festivalseizoen en zijn nog steeds een graag geziene look op het festivalterrein. - Look 1, look 2, look 3

4. Formal guest - We zitten midden in het bruiloften seizoen. Ik tipte al eerder 12 betaalbare jurkjes die je ook na de feestelijkheden nog uit je kast komen. Hierbij nog 3 opties om aan dit lijstje toe te voegen. - Look 1, look 2, look 3

Twee vliegen in één klap! 

Hopelijk laat de Nederlandse zomer niet lang meer op zich wachten, en anders nemen we deze fijne looks toch gewoon en masse mee op vakantie?! ;-)

Dat was het voor nu, I’ll see you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie fashion inspiratie deel.

Lfs. Selina

Comment