blog fashion kids style trends stylist shopping

In deze blogreeks neem ik jullie mee in mijn pre-wedding avonturen. Ons huwelijk staat gepland voor volgend jaar mei en alhoewel dit nog ver weg klinkt zijn de voorbereidingen in volle gang. In deze tweede editie zoom ik in op nontraditional bridal wear. Want waarom zou je per se een jurk dragen op je huwelijksdag?!

In mijn zoektocht naar dé jurk heb ik heel veel mooie en zeker dubbel zoveel lelijke dingen gezien. Oké, ik ben kritisch maar bovenal heb ik vooral een heel duidelijk idee van wat ik niet wil. Jammer genoeg is juist die groep veelvuldig vertegenwoordigt en is het zoeken geblazen om binnen mijn (toch ruime budget) de perfecte trouwjurk te vinden. 

Als fashion forward vrouw die graag de kleding van haar verloofde (ja, verloofde dus hahaha! Ik moet nog steeds glimlachen als ik het zeg.) inpalmt ben ik niet opzoek naar een standaard strapless of halterjurk, maar wil ik wat meer ballen. Niet te zoet, wel sexy, maar ook stoer. 

Dus bedacht ik me op eens dat dit misschien ook wel helemaal niet kan met een jurk. Waarom zou je ook een jurk dragen als je anderzijds ook nooit doet?! Alleen omdat het hoort? Nee, dank je. Daar verzin ik met alle liefde iets anders op. 

Toch ben ook ik a sucker for nostalgia en ben ik dol op Engels en Frans kant. Het liefst zou ik lange mouwen dragen en een hoog gesloten halslijn. Dat klinkt dan weer niet zo fashion forward, maar dat is het in mijn ogen eigenlijk wel. Ik ga graag zuinig om met het laten zien van (te) diepe decolleté's en veel te korte rokjes. Doe mij maar een subtiel ontblote schouder of pols, mysteriously sexy. Gelukkig ben ik niet de enige, off the shoulder tops zijn niet voor niets big & happening. 

Hieronder wat inspiratiebeelden van hoe je trouwjurk er ook uit zou kunnen zien. Alle looks zijn afkomstig uit de SS/16 collectie van Liz Martinez

Let's make a different choice and shine!

See you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie aan fashion, interior & kids inspiratie deel.

lfs. Selina

Comment