blog fashion kids style trends stylist shopping

In deze blogreeks neem ik jullie mee in mijn pre-wedding avonturen. Ons huwelijk staat gepland voor volgend jaar mei en alhoewel dit nog ver weg klinkt zijn de voorbereidingen in volle gang. In deze derde editie beantwoord ik de vraag: Who the hell is Jenny Packham?!

Ik bracht onlangs een geweldig fijn bezoek aan de bruidsjurken baron van Middenbeemster, Bloomfeld. Zoals je op mijn Instagram ook al kunt zien heb ik een herkenbare persoonlijke stijl die zich het best laat omschrijven als minimal en ietwat androgyne. Tja, vertaal dat maar eens naar een trouwjurk! Een flinke uitdaging dus voor team Bloomfeld.

Na de intake begeleidde Petra mij naar de paskamer. Hier kreeg ik een satijnen robe en bruids-witte passchoenen aangereikt. Ik voelde me al princess like, maar toen Petra met jurk nummer 1 kwam aanzetten was het feest helemaal compleet!

Op The Perfect Wedding lees je het hele verhaal. Wat ik je wel kan verklappen is dat jurk nummer 5, een japon uit de huidige collectie van Jenny Packham, mijn droomjurk bleek te zijn en ik dus eindelijk kan zeggen; Yes, I found my dress!

Dit is hem dus niet ;-)

Dit is hem dus niet ;-)

Wie is Jenny Packham?

JP is één van de Engeland's meest succesvolle modemerken met wereldwijde erkenning. Het merk is uitgegroeid tot hét go-to-brand wanneer het gaat om social dressing.

Packham's kenmerkende signature style heeft, dmv. eigentijdse design en styling, bijgedragen aan een revolutie in de bruidsindustrie. Het label bestaat tegenwoordig uit ready-to-wear, resort, bruids, accessoires én lingerie collecties.

Jenny Packham heeft flagship stores in Londen, Parijs, New York en Hong Kong. De bruidscollectie is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Bloomfeld. De rode loper junkies onder ons weten dat je met een JP-dress eigenlijk altijd goed zit. Haar ontwerpen worden o.a. gedragen door Taylor Swift, Helen Mirren, Angelina Jolie, Emily Blunt, Kate Winslet, Kate Hudson én de hertogin van Cambridge a.k.a Kate Middleton. 

Ik ga natuurlijk niet verklappen welke jurk het geworden is, maar hieronder vind je de video van bridal catwalk show waar mijn jurk onderdeel van is. Hij komt dus ook voorbij! Ik zou zeggen raden maar en veel kijkplezier! 

Last night I fell in love with Jenny packham!

See you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie aan fashion, interior & kids inspiratie deel.

lfs. Selina

Comment