blog fashion kids style trends stylist shopping

De streep, we zijn er al jaren dol op en nog steeds zijn we er niet klaar mee! Verticaal, horizontaal, diagonaal, dik, dun het maakt niet uit een streepje is gewoon altijd een goed idee. Ik shopte alvast de leukste streepjes bij elkaar!

Streepjes zijn fun en, wanneer goed uitgevoerd, ook een super handige optische illusie. Verticale strepen werken verlengend en een formfitted horizontale streep maakt dus niet (per se) dik, maar accentueert wel je curves. Mooi toch?!

Klassiek(er) met een twist

Het gestreepte overhemd is een klassieker voor zowel de man als de vrouw. Deze variaties geven een fijne twist en lenen zich nog steeds voor kantoor of een after work borrel. 

v.l.n.r. MO&CO TuniekVanillia Tuniektop en TIBI Poplin blouse

3x (t)uniek

Een tuniek is super makkelijk te dragen en, wanneer lang genoeg, ook een leuke jurk voor in de warme maanden van het jaar. Gecombineerd met een smalle jeans een granny heel, (witte) sneaker, loafer of pump komt hij het best tot zijn recht. 

v.l.n.r. Turnover Blousejurk, Burberry Kelsy tuniekjurk en Tommy Hilfiger Gabriela blousejurk.

Oui, oui se vous au Paris

De Fransen zijn dol op croissants en natuurlijk de Bretonse streep! Deze tops breken de Bretonse spelregels, maar geven wel een verfrissende kijk op die fijne lievelingsprint van Audrey Hepburn. 

v.l.n.r. Someday Upama top, Stella McCartney Asymmetrische top en My Jewellery striped little heart top

Sjieke strandstrepen

Ook a la plage heeft de streep een streepje voor. Diagonaal zijn ze helemaal geweldig voor je figuur. Optisch goed voor een slanke taille en plattere buik, wie wil dat nou niet?! 

v.l.n.r. Banana Moon Team Physic badpakMichael Cors Regatta badpak en Petit Bateau gestreept badpak.

 

follow your own line in life

 

I'll see you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie aan fashion, interior, wedding & kids inspiratie deel.

lfs. Selina

Comment