blog fashion kids style trends stylist shopping

Yes, het is zomer! Dat betekent schoenen uit en sandalen aan. Wat mij betreft extra genieten als dit zomerschoeisel ook nog op duurzame wijze is geproduceerd. Ik match dus vast de leukste guilty free nagellakjes met de fijnste sustainable sandalen.

Jup, ik ga voor duurzaam. Of dit nu betekent dat ik kies voor een slow fashion brand, een volledig dierzaam merk of een product van organic katoen zolang het bedraagt aan een groenere wereld ben ik tevreden. En voordat we belanden in een soort Miss World verkiezingspraatje gaat het mij er vooral om dat we allemaal wat bewuster gaan consumeren.

Daarom vandaag een lekker luchtig onderwerp; blote voeten. Want niets zo jammer als sandalen zonder gelakte teennagels! Je (teen)nagellak is zomers een onmisbaar accessoire. Vergeet dus die overpriced designertas en investeer in een trendy kleur op je tenen. Om dan toch nog maar even terug te komen bij mijn Miss Universe speech; duurzaam hoeft niet duur te zijn. Je bescheiden portemonnee is dus niet langer iets om je achter te verschuilen. 

Het Canadese merk Matt & Nat is hier een mooi voorbeeld van en ook direct één van mijn persoonlijke favorieten. Het idee achter MAT(T)erial en NATuur kwam tot leven in 1995. Matt & Nat leeft en ontwerpt met het motto, "Live Beautifully". Wat in praktijk betekent dat ze vanaf het begin vastbesloten waren om zonder dierlijke materialen te werken. In de loop der jaren werd er geëxperimenteerd met verschillende gerecycleerde materialen, zoals gerecycled nylon, karton, rubber en kurk. Sinds 2007 wordt ook de voering (duurzaam) gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. 

En dan nu, without futher ado, coole sandalen met kekke 3-Free nagellak kleuren van Butter London. Nog zo'n merk waar ik blij van word. Oh, en had ik al gezegd Matt & Nat nu alle schoenen in de SALE heeft?! 

1. Sauve tan sandal X Toodles! Patent Shine Laquer

 

Go paint the town red, or any other color that makes you happy!

 

I'll see you all next week of gewoon straks via Instagram waar ik mijn dagelijkse portie aan fashion, interieur & kids inspiratie deel.

Liefs,  Selina

 

Comment