blog fashion kids style trends stylist shopping

YES! De Masterclass komt steeds dichterbij en dus wordt het hoogtijd jullie voor te stellen aan onze 1e gastspreker, mental coach en wat mij betreft dé Mindfuck Koningin van Nederland, Anke Verbruggen.

0.jpg

let me introduce

Anke Verbruggen

Deze topvrouw liep ik eerder dit jaar ‘tegen het lijf’ op Instagram. En zoals ik wel vaker doe met toffe mensen die ik online ontmoet, heb ik haar uitgenodigd voor een koffie meet up. Waar Anke dat zelf eigenlijk niet zo snel doet voelde ook zij de wederzijdse appeal en zei je ‘ja’ op mijn uitnodiging.

We ontmoette elkaar op een doordeweekse middag bij Cloud Gallery op de Prinsengracht. Ze kwam binnen en ik weet nog dat ik dacht; “Ze is kleiner dan ik dacht.” Maar het was ook direct duidelijk dat deze dame haar mannetje staat en is mede daarom een inspirerende gesprekspartner. We hadden elkaar eigenlijk razendsnel gevonden. We zijn beide totale personal growth junkies en het gesprek ging dan ook al snel de diepte in.

En al was het nog niet duidelijk wanneer en hoe, wij zouden gaan samenwerken. En nu slechts een paar maanden later is Anke één van de key-speakers tijdens mijn eerste live event! Weer zo’n mooie bevestiging dat wanneer je leeft en handelt vanuit een pure intentie er als vanzelf ook mooie mensen op je pad komen. #lawofattraction

Nu laat ik Anke graag zelf aan het woord om alvast wat meer te vertellen over wie zij is en wat zij jou brengt tijdens de Masterclass op vrijdag 12 oktober.

Q&A.jpg

1. Wat is jou persoonlijke missie in werk & leven?
Het is mijn persoonlijke missie om mijzelf zoveel mogelijk te verwezenlijken, op alle denkbare manieren die ‘Anke’ zijn. Voor een buitengewoon ‘satisfying life, full of excitement & joy’. Zonder me te laten weerhouden door mijn eigen mindfucks of conditionering van buitenaf. Ik deel veelvuldig & openhartig over mijn journey, in de hoop ondernemers te inspireren hetzelfde te doen.

2. Welke rol speelt kleding in jouw branding/zakelijke communicatie?
Omdat ik heel rap van experience naar experience ga en ik steeds duidelijker voel wie ik ben, is voor anderen soms een uitdaging om me te volgen. Ik laat veel verschillende kanten van mijzelf zien. Daarom is kleding & styling heel belangrijk voor me. Om te onderstrepen wat de rode draad is, maar ook ondersteunend aan al die verschillende kanten die ik ben. Van beach girl naar party girl. En van luxe naar back to basic. Het is allemaal ik en kleding/branding helpt me om dat coherent te communiceren.

3. Wat was jouw laatste ontdekking/breakthrough in je persoonlijke groei?
Dat je niet hard hoeft te werken om geld te verdienen. Sterker nog: dat hard werken mijn money flow enorm in de weg stond.

4. Wat is jou intentie voor de Masterclass?
Mijn intentie voor de Masterclass is om de deelnemers te laten ervaren dat zij mogen kiezen; wie wil je zijn? En dat dit soms rationeel helemaal niet logisch lijkt. Maar dat als je dat gevoel durft te volgen, je leven op onwaarschijnlijke manier exciting voor je wordt. Identiteit is iets vloeibaars. Je mag daarmee spelen en dat is onwijs tof om te doen.

5. Welk expertise ga jij met ons delen?

Ik ga laten zien hoe je jouw persoonlijke ‘trail of excitement’ volgt, zodat ook jij meer en meer kanten van jezelf durft te onderzoeken en te laten zien. Ik ontkracht daarbij een aantal fundamentele mindfucks die bijna iedere vrouw in de weg staat om wérkelijk haar eigen pad te durven lopen. Ik kijk er ENORM naar uit!!

Zin gekregen om écht aan de slag te gaan? Kom dan naar de Masterclass op 12 oktober en zet de eerste stappen in jouw persoonlijke stijlontwikkeling. Volg je me al op Instagram? Daar deel ik dagelijks mijn portie aan tips, tricks en mode inspiratie. Via Stories neem ik je mee voor een kijkje in de real life keuken van Alter. 

Liefs,

Selina

Comment