Alter find - DUFFYBAG

De tote bag, wie kent'm niet? Het straatbeeld wordt er door overspoelt en iedere store heeft tegenwoordig zijn eigen tassie. Lekker makkelijk, want alles past er in, maar erg stevig zijn de katoenen tasjes vaak niet. Vorige week ontdekte ik de DUFFYBAG en was direct verkocht!

Wie mij al een tijdje volgt weet dat ik graag deel wat ik leuk vind, zo ook de DUFFYBAG. Deze super tas van Nederlandse bodem (en dat maakt het natuurlijk nog net iets leuker) ontdekte ik vorige week. Je vind deze stoere rakker o.a. bij LAB women's clothing in Haarlem, VANMOOF (ja, die van de fietsen) en Coffee Concepts in Amsterdam. 

Iris van der Tuin

Iris van der Tuin

Bedenker en ontwerper Iris van der Tuin wilde het idee van die praktische tote bag vertalen naar een day-to-day bag. En het liefst eentje die je nog jaren kon gebruiken. De tas is verkrijgbaar in 4 kleuren en wordt gemaakt van 2,5 mm  dik duurzaam  leder.   Het uitvergrote formaat (48cm x 42cm) zorgt ervoor dat werkelijk alles erin past en je deze tote kunt gebruiken voor je boodschappen, je sportspullen, zelfs je laptop past er gemakkelijk in. 

Het stevige hengsel is ruim genoeg om comfortabel over je schouder of fietsstuur te hangen. Dat ik niet de enige ben die enthousiast is over deze tas blijkt wel uit de publiciteit die DUFFYBAG al gekregen heeft. De Glamour, LINDA en de ELLE waren allen vol lof over deze nieuwe vondst. 

OPGELET! Want naast de leather tote komen er in de toekomst nog meer modellen en kleuren bij. Wat ik zo fijn vind aan de DUFFYBAG is de hoge kwaliteit leer in combinatie met het simpele, doch sterke, ontwerp voor een beschaafde prijs. Rest mij nog maar een ding te zeggen: "Ik wil er ook één! " 

Een praktische tas met flair, dat wil toch iedere vrouw?!

Benieuwd naar andere tassen waar ik gek van ben?! Bekijk dan eens mijn posts over Van der Borne's Pizzabag en de leukste clutch voor op de fiets van NITMOI

Tot volgende week!

lfs, Selina - @thisisalter