Appropriate office wear - ambitieuze meisjes

VOOR AMBITIEUZE MEISJES.NL SCHRIJF IK MAANDELIJKS EEN BLOG MET HET THEMA 'APPROPRIATE OFFICE WEAR'. NATUURLIJK 'SHARE' IK DEZE INFO OOK GRAAG MET ALLE ALTER LEZERS. 

Hoe je te kleden op je werk? Vooral voor starters levert dit vaak één groot vraagteken op! Waar ligt de grens tussen zakelijk en saai? Tussen fashionable en overdressed, en tussen vrouwelijk en te sexy? Ik neem je graag mee op ontdekkingstocht door deze 'kantoorjungle' vol ongeschreven regels. 

Les 1 - De panty 

De panty, en met name de huidkleurige panty, wordt door velen van ons beschouwd als een 'fashion no, no', maar nog lang niet op alle kantoren zijn blote benen geaccepteerd. Zelfs niet midden in de zomer bij temperaturen van 30 graden. In mijn zoektocht naar het perfecte exemplaar kwam ik al snel op www.pantyshoppen.nl terecht. 

"De perfecte make-up laat je huid stralen, zo is het ook met de perfecte huidkleur panty." zeggen ze bij pantyshopppen.nl. Een mooie huidkleur panty geeft je benen de perfecte egale tint, glans of zomerse kleur. Onder het kopje advies&informatie kun je een panty shoppen op basis van skin tone. Je kiest hierbij een panty op basis van jouw huidskleur. Pantyshoppen.nl geeft aan welke panty het beste bij je zou passen. Zo vind je dus eenvoudig en snel de perfecte match.  

De merken waar je blindelings, qua kwaliteit en duurzaamheid, op kunt vertrouwen zijn: Falke, Wolford, Kunert en Oroblu

Een zwarte panty is natuurlijk altijd goed. Één van mijn favorieten is de 'naked 8 tight' van Wolford. Onder andere verkrijgbaar bij www.degrucys.com.

In het voorjaar is 10 tot 30 denier gebruikelijk, vanaf het najaar is minstens 40 denier aan te raden. Laat die weinig elegante maillot lekker in de kast liggen voor in het weekend. Ook gekleurde en gedessineerde panty's kunnen doordeweeks beter in de sokkenla blijven liggen. 

Hier een kleine ode aan die oh, zo mooie panty's die helaas 'absolutely not done' zijn op kantoor. 

Als afsluiter nog één tip: ga, in het geval van een huidkleurige panty, altijd voor een mat exemplaar. Glimmende benen zijn nou eenmaal 'too much' voor op kantoor. Misschien leuk voor de Kerst of Nieuwjaarsborrel. 

Hopelijk was deze eerste editie er één waar je wat aan hebt. Tot snel, tot Part II, 

Selina Martin1 Comment