']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Wil jij je innerlijk laten voortvloeien in je uiterlijk? Droom je van een garderobe die laat zien wie jij bent? Ben je opzoek naar balans? Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Of ben je zoekende naar een goed werkend (kasten)systeem? Ik heb het tot mijn specialiteit gemaakt om het verbindingsproces tussen het innerlijk & uiterlijk succesvol te begeleiden. Daarbij hanteer ik een oplossingsgerichte en intuïtieve coachingsstijl.

Maak de connectie en je zal krachtiger in het leven staan en positieve energie uitstralen die anderen inspireert. Ik werk graag met mensen die klaar zijn voor verandering en willen investeren in zichzelf. Dit zijn juist degene die er het meeste uithalen en er jaren later nog plezier van hebben. 

imagostyling.jpg

imago styling

Door middel van een ‘total closet clean up’ of een 'kickstart consult' gaan we terug naar de basis. Gesprek is hierbij de eerste stap. Ik wil graag ontdekken wie jij bent, hoe jij je (kleding)keuzes maakt, hoe jij je leven inricht en waarom. Dit alles gaan we vervolgens omvormen naar een passende persoonlijke stijl. 

Hoe fijn zou het zijn als je garderobe precies laat zien wie jij bent? Door middel van een uitgebreid intake gesprek, een figuur -en kleuranalyse en een garderobe check creëren we een persoonlijk moodboard. Deze tools fungeren als blauwprint voor het opnieuw ontdekken en vormgeven van je persoonlijke stijl.  

Bewust werken aan je uiterlijk met je innerlijk als uitgangspunt, dat is imago styling. 

personalshopping.jpg

personal shopping

Personal shopping klinkt al gauw als iets dat alleen is weggelegd voor bn' ers, maar Alter zou je graag het tegendeel bewijzen. Personal shopping is het perfecte verlengstuk van een thuisconsult, maar kan ook gemakkelijk los geboekt worden. 

Tijdens de shopping sessie(s) gaan we samen op zoek naar de juiste aanvulling van je garderobe. Ik daag je uit om uit die bekende comfort zone te stappen en eens totaal iets onverwachts te proberen. Ik beloof je dat je meer aan kunt dan je denkt.

Heb je geen zin of tijd om samen aan de slag te gaan, dan kun je mij natuurlijk ook op pad sturen! 

personalcoaching.jpg

personal coaching

Wanneer je vast loopt is er niets fijner dan daar zo snel mogelijk weer uit komen. Orde scheppen, pijnpunten blootleggen en dan op een oplossingsgerichte manier weer in beweging komen. Als moeder van twee weet ook ik maar al te goed hoe belangrijk het is om een goed werkend systeem te creëren waarin alles een plek heeft en je gevoelsmatig ruimte overhoud.  Ik help je graag verder bij het begeleiden van dit vaak complexe proces van a naar beter.