WAARDEVOLLE ERVARINGEN van anderen die je voorgingen.

 
J8A1944.jpg

dolly heuveling van beek
(online coach & motivational speaker)

Selina was onverbiddelijk: heel veel van mijn kleding moest gaan. Nou ja, zo streng was het ook weer niet maar duidelijk was ze wel: dit is Dolly en dit niet. Dit maakt je sterker en benadrukt wie je bent en dit niet. Toen alle vuilniszakken weg waren bleef er iets over waarvan ik niet wist dat het zoveel zou doen.

Een kast met alleen maar heerlijke kleding. Ons traject bestaat uit veel meer dan die kledingkast maar die is nu wel het fysieke resultaat. Een plek waar ik zonder enkele zorg iets uit kan plukken. Selina heeft me hiermee geholpen om echt mijn stijl te vinden. Ik kan nu zelf ook veel beter winkelen met het juiste resultaat. Ik weet wat ik wil en wat daarbij past.

Voor ik met Selina werkte, wist ik wel dat kleding iets deed maar nu is het echt een extra superpower. Ik weet wat mijn stijl is, de kleuren, de stoffen, de vormen, de tas, de lippenstift. Dit vormt een rust- en krachtpunt voor mezelf maar zeker ook een enorm voordeel voor mijn bedrijf en branding.
Buonq-7956.jpg

danielle malestein
(concept designer/owner buonq)

Selina heeft mij verrast en geïnspireerd met haar natuurlijke aanpak en professionaliteit. Haar rust en volle focus zorgt ervoor dat je je helemaal gewaardeerd en gezien voelt.

Bijzonder hoe ze alles opslaat wat je verteld en wat je hebt laten zien, ze ‘’ tuned op je in ‘’ zoals ze het zelf zo mooi omschrijft. Ik heb enorm genoten van de Kickstart sessies. Het voelt als een cadeau aan mezelf waar ik zowel op persoonlijk als zakelijk vlak nu al veel profijt van heb. De coachende werkwijze van Selina spreekt mij erg aan en zorgt ervoor dat je vanuit de essentie aan de slag gaat. Na de eerste sessie en het maken van het visionboard is de garderobe check en shoppingsessie een vanzelfsprekend vervolg.

De shoppingsessie was enorm gezellig, heel geslaagd en opnieuw ook weer erg ontspannen. Naast het vinden van de juiste items hebben we fijne gesprekken gevoerd en écht contact met elkaar gemaakt. Een waardevolle nieuwe relatie! Als kers op de taart volgde daar nog mijn eigen stijldossier waar ze alles in samenvat en mij opnieuw verraste met de volledigheid ervan. Selina, bedankt!!
Linkedin1.jpg

Marianne kok
(major account manager microsoft)

Ik heb Selina om advies gevraagd omdat ik voelde dat ik als persoon een verandering heb doorgemaakt en vond dat mijn kledingstijl daar niet meer goed bij aansloot. Ik had in de jaren enorm veel kleding verzameld en had moeite om kleding weg te doen.

Ik heb enorm veel plezier gehad tijdens onze afspraken. Selina heeft op basis van onze gesprekken opnieuw (stijl)richting bepaald. Daarna hebben we samen bijpassende kledingstukken gekocht. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Tevens koop ik een stuk minder kleding online wat ook weer geld bespaard.

Ik ben erg blij met het resultaat en zal ook zeker opnieuw met Selina afspreken.
0.jpg

charlotte nuhoff
(psychotehrapeut)

De shopsessie is een ware belevenis: Selina gaat met hoog tempo zeer geroutineerd door de rekken heen en weet precies die stukken eruit te halen die ikzelf nooit gekozen zou hebben, maar die verrassend genoeg precies dát extra’s geven waar ik naar op zoek was.

Inmiddels is het een half jaar geleden en ik heb nog niets zelf geshopt, die ervaring met Selina kan ik nooit evenaren, dus er zit maar één ding op: snel een volgende shopsessie plannen!
Schermafbeelding 2018-06-24 om 11.24.17.png

margriet noordhoek
(associate partner)

Afgelopen jaren stond ik dagelijks gefrustreerd voor mijn kast. Niet wetende wat aan te trekken en vooral niet wetende hoe te combineren. Mijn kast puilde uit van de kleding, ongedragen kleding. Allemaal stuk voor stuk unieke items die prachtig waren maar….. die niet bij mij paste. Ze ademden niet uit wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Daar was de beslissing om mezelf te helpen en op zoek te gaan naar een stylist. Selina.

De kennismaking was al uiterst plezierig en ze stelde de juiste vragen. Ik kreeg het gevoel dat ik met iemand om tafel zat die wist waar ze het over had maar nog belangrijker, ze voelde feilloos aan wat mijn wens was. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het Kickstart Traject. Het uiteindelijke resultaat is dat de inhoud van mijn kledingkast met zeker 70% is afgeslankt en we samen na een dag winkelen al een aantal goede items hebben gevonden die wél bij mij passen. De inhoud van mijn kledingkast ademt nu één stijl uit.

In de nabije toekomst ga ik zeker Selina weer om hulp vragen want het feest is nog niet klaar. Een shopping sessie voor het herfst/winterseizoen en dan gelijk ook de hulpvraag; hoe leer je combineren?
 
1538884_10203143092922990_1201261804_n.jpg

renske
(docent nederlands)

Als je een enorme hekel hebt aan winkelen, maar wel intens gelukkig wordt van professionele outfits die bij je passen, heb je een probleem. Wat was ik zenuwachtig toen Selina eerst mij, maar vooral daarna mijn kledingkast goed ging bekijken.

Wat een verademing om alleen maar ja of nee te knikken en vooral heel veel te passen. Allemaal goede keuzes die ook nog makkelijk te combineren zijn. Ik heb vooral veel bewondering voor haar rust, ik heb geen moment gebaald van deze shopdag. heel knap van Selina.

Ik geniet nu al weken van complimentjes. Ik sta wel ‘s ochtends weer twijfelend voor mijn kast, niet omdat ik niet weet wat ik aan moet, maar omdat ik niet kan kiezen!
benjamin-nina.jpg

nina de wit
(owner nina.v lingerie)

Nadat mijn dochter werd geboren trok iedere dag het zelfde aan, spijkerbroek, trui, sportschoenen. Ik voelde me niet mezelf, maar het lukte ook niet het patroon te doorbreken. Selina liet me zien dat ik een kast vol leuke kleding had. Ze kijkt tegelijkertijd kritisch en liefdevol naar de keuzes die je maakt en helpt je andere keuzes te maken. Zonder veel nieuwe kleding te hebben gekocht voelt mijn garderobe als nieuw, en ik ook! “It’s cheaper by far than psychoanalysis, and much more uplifting.” Nora Ephron
static1.squarespace-3.jpg

maaike masselink
(GZ-psycholoog)

Ik heb nog nooit zo prettig in ondergoed voor de spiegel gestaan! Selina is er een kei in om alle goede dingen aan je lijf te benoemen en je daarin sterk te doen voelen. Het was zo fijn om eens kritisch te kijken naar alle kledingstukken in de kast en te leren zien wat mij wel goed doet en wat niet.

Het samen shoppen was erg gezellig, maar bovenal nuttig. Ik heb kleding gepast (en gekocht) die ik nooit uit de rekken zou pakken, maar die juist wel helemaal bij me passen. Ik moest hierin mezelf weer terugvinden en dat is met hulp van Selina zeker gelukt.

“You can do it (too)!”

Nieuwsgierig geworden en zin om samen aan de slag te gaan?