WAARDEVOLLE ERVARINGEN van anderen die je voorgingen.

 
benjamin-nina.jpg

nina de wit
(agent/co-founder Spot on agency)

Nadat mijn dochter werd geboren trok iedere dag het zelfde aan, spijkerbroek, trui, sportschoenen. Ik voelde me niet mezelf, maar het lukte ook niet het patroon te doorbreken. Selina liet me zien dat ik een kast vol leuke kleding had. Ze kijkt tegelijkertijd kritisch en liefdevol naar de keuzes die je maakt en helpt je andere keuzes te maken. Zonder veel nieuwe kleding te hebben gekocht voelt mijn garderobe als nieuw, en ik ook! “It’s cheaper by far than psychoanalysis, and much more uplifting.” Nora Ephron
Linkedin1.jpg

marianne kok
(account manager)

Ik heb Selina om advies gevraagd omdat ik voelde dat ik als persoon een verandering heb doorgemaakt en vond dat mijn kledingstijl daar niet meer goed bij aansloot. Ik had in de jaren enorm veel kleding verzameld en had moeite om kleding weg te doen. Ik heb enorm veel plezier gehad tijdens onze afspraken. Ik heb inmiddels een derde van mijn kleding verkocht of weggedaan en heb veel beter overzicht in de mijn garderobe met als bijkomend voordeel dat ik ‘s ochtends weinig tijd kwijt ben om een outfit samen te stellen.

Selina heeft op basis van onze gesprekken opnieuw (stijl)richting bepaald. Daarna hebben we samen bijpassende kledingstukken gekocht. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Tevens koop ik een stuk minder kleding online wat ook weer geld bespaard.

Ik ben erg blij met het resultaat en zal ook zeker opnieuw met Selina afspreken.
15032928_684210295075304_4417455431322356224_n.jpg

rob jetten
(Tweede kamer lid, d66)

Shoppen met Selina is een waar genot. Het is op de eerste plaats erg gezellig en tussen alle fun door zorgt Selina er ook nog eens voor dat een dagje shoppen altijd geslaagd is.

Ik shop al jaren met Selina en ze blijft me verbazen. Ze ontdekt continu nieuwe winkels met een bijzondere collectie. Winkels waar je gastvrij wordt ontvangen. Samen gaan we dan op zoek naar enkele unieke kledingstukken die we makkelijk kunnen mixen met meer mainstream mode. Zo helpt Selina me telkens weer om mijn basis garderobe uit te breiden met enkele gave specials.
testimonial zakelijk.jpg

Ook samenwerken aan het herontdekken van jouw persoonlijke stijl? Mail me dan via onderstaande button.

1538884_10203143092922990_1201261804_n.jpg

renske
(docent nederlands)

Als je een enorme hekel hebt aan winkelen, maar wel intens gelukkig wordt van professionele outfits die bij je passen, heb je een probleem. Wat was ik zenuwachtig toen Selina eerst mij, maar vooral daarna mijn kledingkast goed ging bekijken.

Wat een verademing om alleen maar ja of nee te knikken en vooral heel veel te passen. Allemaal goede keuzes die ook nog makkelijk te combineren zijn. Ik heb vooral veel bewondering voor haar rust, ik heb geen moment gebaald van deze shopdag. heel knap van Selina.

Ik geniet nu al weken van complimentjes. Ik sta wel ‘s ochtends weer twijfelend voor mijn kast, niet omdat ik niet weet wat ik aan moet, maar omdat ik niet kan kiezen!
 
image1.JPG

Anouk bruins
(kindercoach)

Ik zal Selina nooit vergeten, want om een bizarre reden werd ze onderdeel van mijn weddingplanning voor onze Ibiza bruiloft. Mijn trouwjurk was zoek en ik moest op stel en sprong (lees: in 1 dag) een alternatief vinden.

Door haar professionaliteit, rust en een hele fijne klik is het ons gelukt! Niet alleen kwam het deze dag goed, maar mijn originele trouwjurk is uiteindelijk op het aller aller laatst mogelijke moment terecht gekomen en dus had ik twee jurken om in te stralen. Gelukkig had ik ook twee dagen feest, dus dat was helemaal geen straf! Ik hoop graag nog eens met Selina te mogen werken en dan nemen we fijn de tijd.
2429-Nuhoff-den-Hollander.jpg

charlotte nuhoff
(psycholoog)

De shopsessie is een ware belevenis: Selina gaat met hoog tempo zeer geroutineerd door de rekken heen en weet precies die stukken eruit te halen die ikzelf nooit gekozen zou hebben, maar die verrassend genoeg precies dát extra’s geven waar ik naar op zoek was.

Inmiddels is het een half jaar geleden en ik heb nog niets zelf geshopt, die ervaring met Selina kan ik nooit evenaren, dus er zit maar één ding op: snel een volgende shopsessie plannen!
static1.squarespace-3.jpg

maaike masselink
(orthopedagoog)

Ik heb nog nooit zo prettig in ondergoed voor de spiegel gestaan! Selina is er een kei in om alle goede dingen aan je lijf te benoemen en je daarin sterk te doen voelen. Het was zo fijn om eens kritisch te kijken naar alle kledingstukken in de kast en te leren zien wat mij wel goed doet en wat niet.

Het samen shoppen was erg gezellig, maar bovenal nuttig. Ik heb kleding gepast (en gekocht) die ik nooit uit de rekken zou pakken, maar die juist wel helemaal bij me passen. Ik moest hierin mezelf weer terugvinden en dat is met hulp van Selina zeker gelukt.

“You can do it (too)!”

Nieuwsgierig geworden en zin om samen aan de slag te gaan?