']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Wil jij je innerlijk laten voortvloeien in je uiterlijk? Droom je van een garderobe die laat zien wie jij bent? Ben je opzoek naar balans? Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Of ben je zoekende naar een goed werkend (kasten)systeem? Ik heb het tot mijn specialiteit gemaakt om het verbindingsproces tussen het innerlijk & uiterlijk succesvol te begeleiden. Daarbij hanteer ik een oplossingsgerichte en intuïtieve coachingsstijl.

Maak de connectie en je zal krachtiger in het leven staan en positieve energie uitstralen die anderen inspireert. Ik werk graag met mensen die klaar zijn voor verandering en willen investeren in zichzelf. Dit zijn juist degene die er het meeste uithalen en er jaren later nog plezier van hebben. 

imagostyling.jpg

imago styling

Hoe fijn zou het zijn als je garderobe precies laat zien wie jij bent en zo kracht bij zet aan jou personal brand. Door middel van een uitgebreid intake gesprek, een figuur- en kleuranalyse en een garderobe check creëren we een persoonlijk moodboard. Deze tools fungeren als blauwprint voor het opnieuw ontdekken en vormgeven van je persoonlijke stijl.  

Met behulp van een 'kickstart consult' en een ‘closet clean up’ gaan we terug naar de basis en daarna maken we de cirkel rond met een personal shopping sessie. Gesprek is hierbij de eerste stap. Ik wil graag ontdekken wie jij bent, hoe jij je (kleding)keuzes maakt, hoe jij je leven inricht en waarom. 

Bewust werken aan je uiterlijk met je innerlijk als uitgangspunt, dat is imago styling. 

personalshopping.jpg

personal shopping

Personal shopping klinkt al gauw als iets dat alleen is weggelegd voor bn' ers, maar Alter zou je graag het tegendeel bewijzen. Personal shopping is het perfecte verlengstuk van een thuisconsult.

Tijdens de shopping sessie(s) gaan we samen op zoek naar de juiste aanvulling van je garderobe. Ik daag je uit om uit die bekende comfort zone te stappen en eens totaal iets onverwachts te proberen. Ik beloof je dat je meer aan kunt dan je denkt.

personalcoaching.jpg

personal coaching

Wanneer je vast loopt is er niets fijner dan daar zo snel mogelijk weer uit komen. Orde scheppen, pijnpunten blootleggen en dan op een oplossingsgerichte manier weer in beweging komen.

Als vrouw, moeder, echtgenoot, coach en ondernemer ken ook ik de worsteling van het vormgeven van je eigen ik en het continu zoeken naar de juiste balans. Ik help je graag verder bij het begeleiden van dit vaak complexe proces van a naar beter.


“Zij gingen je voor.”

Nieuwsgierig geworden naar de ervaringen van anderen? Check onderstaande button.