IEDER PERSOON OF MERK HEEFT EEN EIGEN VERHAAL. Alter werkt in opdracht van zowel MERKEN & bedrijven als ACTEURS & ARTIESTEN AAN HET SUCCESVOL NEERZETTEN van een persoonlijke stijl of het DOORVERTALEN VAN DE BESTAANDE merkidentiteit.


Estée Strooker for Gin Mare kopie.jpg

styling & personal branding

Alter werkt ook hier van binnen naar buiten waarbij jouw merkidentiteit het startpunt vormt. Middels styling creëer ik de visuele vertaling van jouw merkverhaal, zoals hierboven voor GinMare x Estée Strooker. 

Ik kruip maar al te graag met mijn neus in de brandboeken om zo het DNA van het merk volledig eigen te maken. Vanuit daar vertaal ik het merkverhaal door naar één enkele hostess look, kleed ik het winkelpersoneel of verzorg ik het concept & styling van de campagne beelden. Merkverhalen tot leven brengen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. The power lies in the story. Hier vind je een overzicht van eerdere projecten.

Bekijk ook de testimonials als feedback op eerdere samenwerkingen.

 

let's join forces

Interesse in een samenwerking? Laten we dan een koffiedate inplannen en de mogelijkheden bespreken.
 

MarleenSahetapyFotografie-DOLLYliveWR-114.jpg

public speaking

De kracht van kleding is een niet te vermijden feit. Hoe je jouw unieke zelf kunt laten voortvloeien en samenvoegen met je functie en/of merk is iets waar ik graag over spreek.

Ligt er binnen jou bedrijf/organisatie een vraag met betrekking tot personal branding? Wil je je werknemers graag inspireren over hoe je je authenticiteit behoudt binnen de (on)geschreven regels van de kantoorjungle of ben je geïnteresseerd in de verbindingskracht van het innerlijk & uiterlijk als essentieel onderdeel van jouw (merk)verhaal?

Neem dan contact op! We zoomen samen in op de hulpvraag en ik ontwikkel een presentatie of workshop met de juiste invulling voor jouw teamdag, live event of community bijeenkomst. 


PROJECTEN

Benieuwd naar wat Alter voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier een overzicht van eerdere projecten of neem direct contact op via selina@thisisalter.nl of 06-51114901.