', 'auto');ga('send', 'pageview');

IEDER PERSOON OF MERK HEEFT EEN EIGEN VERHAAL. Alter werkt zowel in opdracht van MERKEN & bedrijven als ACTEURS & ARTIESTEN AAN HET SUCCESVOL NEERZETTEN van een persoonlijke stijl of het DOORVERTALEN VAN DE BESTAANDE merk identiteit.


LVMH front.jpg

brand styling

Brand Styling is the art of communicating a carefully considered and highly intentional message. Een boodschap die de doelgroep direct aanspreekt en hen verleidt zich aan jou merk te binden. 

Of het nu gaat om de concepting en styling van een passende hostess look, de art direction van de nieuwe campagne beelden of het kleden van het winkelpersoneel, Alter does the trick. Hier vind je een overzicht van eerdere projecten. 

 


let's join forces

Interesse in een samenwerking? Laten we dan een koffietje delen en de mogelijkheden bespreken.
 

18953102_762512923929161_3579342417956882301_n.jpg

personal styling

Wanneer je in de spotlight staat wil je dat alles klopt. Jij en je kledingstijl vertegenwoordigen jou (personal) brand en/of bedrijf en kunnen elkaar wel degelijk versterken of juist ontkrachten.

Alter helpt je graag verder bij het uitdenken en vormgeven van je personal brand. Samen kunnen we bouwen aan een solid, kloppend (merk)verhaal.

Bekijk ook de testimonials als feedback op eerdere samenwerkingen.

 


PROJECTEN

Benieuwd naar wat Alter voor jou kan betekenen? Bekijk dan hier een overzicht van eerdere projecten of neem direct contact op via selina@thisisalter.nl of 06-51114901.