wat is personal coaching?

Personal Coaching is een proces dat jou helpt meer inzicht te krijgen in je eigen ik. Om keuzes te maken die bij je passen en die je vrijer, gelukkiger en bewuster door het leven laten gaan.

Personal coaching vergroot je grip op eigen handelen. Je bent beter in staat doelen te stellen en deze te verwezenlijken. Inzicht krijgen in jou eigen manier van denken en doen, het ontwikkelen van een authentieke leefstijl en het zien en benoemen van je meerwaarde staan daarin centraal.

Een coach is een vertrouwenspersoon die met volle aandacht luistert, meedenkt en meewerkt aan jou proces. Coaching biedt een klankbord om al je dromen, twijfels en angsten te delen zonder dat hier over geoordeeld wordt. 

Personal coaching is voor iedereen die zich (verder) wil ontwikkelen en meer regie wilt over zijn/haar eigen leven.  
 

IK WIL GRAAG WERKEN AAN: 

  • het professionaliseren van mijn uitstraling en lichaamstaal.
  • het zien en (h)erkennen van mijn persoonlijke kwaliteiten. 
  • het inzichtelijk maken van mijn struikelblokken en valkuilen. 
  • het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en eigen waarde.
  • het doorvertalen van mijn personal brand.

Personal coaching bied je de persoonlijke aandacht voor die punten waarin je je verder wilt ontwikkelen. Ik werk graag met mensen die klaar zijn voor verandering en willen investeren in zichzelf. Dit zijn juist degene die er vaak het meeste uithalen en er jaren later nog plezier van hebben. Klinkt één van bovenstaande thema's jou bekend in de oren? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek.

hoe gaat alter te werk?

Door actief in gesprek te gaan en de belemmerende factoren inzichtelijk te maken kun jij straks weer vooruit. Ik kies daarvoor een aanpak die aansluit bij jouw persoonlijkheid en leerstijl. Daarbij hanteer ik een oplossingsgerichte en intuïtieve coachingsstijl. 

De relatie tussen coach en coachee is erg belangrijk. We starten daarom logischerwijs met een kennismakingsgesprek, waarin we onderzoeken of er een wederzijdse ‘klik’ is. Ook worden verwachtingen uitgesproken voordat we overgaan tot actie.

Interesse? Maak via onderstaande button een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

“Let's move forward.”

Wil jij stappen vooruit zetten, maar lukt het niet langer alleen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.