']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

imago styling & SHOPPING – 

“Become who you already are.”

Door middel van een ‘total closet clean up’ of een 'kickstart consult' gaan we terug naar de basis. Gesprek is hierbij de eerste stap. Ik wil graag ontdekken wie jij bent, hoe jij je (kleding)keuzes maakt, hoe jij je leven inricht en waarom. Dit alles gaan we vervolgens omvormen naar een passende persoonlijke stijl. 

Om het helemaal af te maken kun je het consult uitbreiden met een personal shopping sessie. De nadruk ligt hierbij niet perse op het kopen, maar vooral op het toepassen en eigen maken van het geleerde. Tijdens de shopping sessie(s) gaan we samen op zoek naar de juiste aanvulling van je garderobe. Ik daag je uit om uit die bekende comfort zone te stappen en eens totaal iets onverwachts te proberen. Ik beloof je dat je meer aan kunt dan je denkt. 

Heb je geen zin of tijd om samen aan de slag te gaan, dan kun je mij natuurlijk ook op pad sturen! 

Geïnteresseerd, maar opzoek naar verdere informatie? Mail dan naar selina@thisisalter.nl. Ik werk graag persoonlijk en op maat en maak geheel vrijblijvend een passende offerte. Liever live kennismaken? Leuk! Mail ook dan naar bovenstaand adres of klik op onderstaande button. 

PERSONAL coaching –

“Reorganize and find your way.”

Wanneer je vast loopt is er niets fijner dan daar zo snel mogelijk weer uit komen. Orde scheppen, pijnpunten blootleggen en dan op een oplossingsgerichte manier weer in beweging komen. Als moeder van twee weet ook ik maar al te goed hoe belangrijk het is om een goed werkend systeem te creëren waarin alles een plek heeft en je gevoelsmatig ruimte overhoud voor jezelf. Ik help je graag verder bij het begeleiden van het vaak complexe proces van a naar beter.

Door actief in gesprek te gaan en de belemmerende factoren inzichtelijk te maken kun jij straks weer vooruit. Ik kies daarvoor een aanpak die aansluit bij jouw persoonlijkheid en leerstijl. Daarbij hanteer ik een oplossingsgerichte en intuïtieve coachingsstijl. Hierbij kan ik kennis putten uit eerder vergaarde expertises, methodieken en ervaringen uit het (speciaal) basisonderwijs, het ondernemerschap, niet te vergeten het moederschap en voorgaande trajecten als procesbegeleider. 

De relatie tussen coach en coachee is erg belangrijk. We starten daarom logischerwijs met een kennismaking. Tijdens deze eerste ontmoeting onderzoeken we of er een ‘klik’ is, formuleren we een eerste hulpvraag en spreken we onze verwachtingen naar elkaar uit. 

Wil jij stappen vooruit zetten, maar lukt het niet langer alleen? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek via selina@thisisalter.nl


“Let's move forward.”

Klaar voor een nieuwe stap en zin om samen aan de slag te gaan?