about selina

Ik ben Selina Martin, het gezicht achter Alter. Het vertellen van je persoonlijke stijl- of merkverhaal middels kleding ligt voor iedereen binnen handbereik. Ik heb het tot mijn specialiteit gemaakt om het verbindingsproces tussen het innerlijk & uiterlijk succesvol te begeleiden.

Daarnaast kruip ik maar al te graag met mijn neus in de brandboeken om zo het DNA van een merk volledig eigen te maken. Vanuit daar vertaal ik het merkverhaal naar een enkele look of verzorg ik de styling en art direction voor een campagne. Merkverhalen tot leven brengen middels kleding, dat is wat ik doe. 

"Een krachtige connectie tussen het innerlijk & uiterlijk draagt bij aan een authentiek geluksgevoel."

Ik ben ervan overtuigd dat je niet aan je buitenkant kunt werken zonder je binnenkant te (ver)kennen. Andersom denk ik dat als gevolg van innerlijke veranderingen je uiterlijk zal mee bewegen. Die twee zijn immers onlosmakelijk aan elkaar verbonden. 

Ook ik heb grote veranderingen doorgemaakt. Zo bracht het moederschap grote vraagstukken met zich mee. Wie ben ik en hoe geef ik mijn identiteit opnieuw vorm? Alles wat ik doe en (uit)draag ademt Selina, van binnen en buiten ben ik één en dezelfde persoon. Dat authentieke geluksgevoel wil ik ook helpen realiseren bij anderen. 

 Fotografie -  Vivian Hoorn

Fotografie - Vivian Hoorn


Naast onderdeel te zijn van jouw persoonlijke verhaal, ben ik ook een verhalendeler in hart en nieren. In mijn Alter Journal vind je fijne shop & style tips, maar bovenal interviews met interessante makers, denkers & ondernemers. 

"Let's share our (fashion) knowledge."