J8A1944.jpg

“Dit vormt een rust- en krachtpunt voor mezelf maar zeker ook voor mijn bedrijf.”

- Dolly Heuveling van Beek

zichtbaar groeien traject

Picture this; Je geeft vandaag een training. Jij bent de expert, daarom ben je ook gevraagd, maar je voelt wel degelijk de druk om te leveren. Er spookt van alles door je hoofd. “Kan ik voldoen aan de verwachtingen? Is die expert status wel legitiem? Ik weet dat ik het kan, maar waarom twijfel ik dan zo?” Je staat voor je kast. Niets lijkt te werken en niets lijkt te kloppen met dat wat je wilt uitstralen. Het één is te feestelijk, het ander te casual. Ineens spot je dat ene jurkje, your former favorite, maar die pas je dus niet meer. BAM, nog een klap die nou niet bepaald bijdraagt aan je zelfvertrouwen. De frustratie loopt op en je moet meer dan je best doen om in een positive state of mind te blijven laat staan een inspirerende, wervelende training geven met de overtuigingskracht van laten we zeggen, Michelle Obama. Dus….

Herkenbaar? Je weet dat personal branding belangrijk is. Je bent je dan ook bewust van de kracht van kleding. Toch is het nog niet gelukt om dit voor jezelf te realiseren. Zonde, want ik weet dat jij klaar bent voor die next step. Ik ga je helpen in je zichtbare groei door je toekomstige jij versneld naar het hier en nu te halen. Zij is, natuurlijk, wie jij nu al bent, maar dat mag je nog veel meer gaan uitstralen! Je mag je empowered voelen én presenteren. Op die manier kun je vanuit authenticiteit oprecht aantrekkelijk zijn voor anderen.

In het Zichtbaar Groeien Traject gaan we aan de slag met het herdefiniëren van jouw persoonlijke stijl. In een aantal stappen maken we jouw uitstralingswens concreet en werken we toe naar het antwoordt op de vraag; “Wie ben jij, waar ben je naar onderweg en wat wil jij daarin (uit)dragen?” Je persoonlijke groei doorvertalen naar een persoonlijke stijl die daarbij past. Zo maak je je innerlijke groei zichtbaar in je uiterlijk. Mijn diepe geloof in jouw groei is onuitputtelijk. Ik tune in op wie je bent en help je de stappen te zetten die je bedoelt bent te zetten. Deze vorm van high-end 1:1 coaching levert jou:

  • een concreet beeld van jouw uitstralingswens

  • je aantrekkingskracht is groter dan ooit!

  • je staat steviger in je onderneming of carrière

  • je zet je kleding in als krachtig communicatiemiddel

  • ‘you know where you are going’

Zin om samen dit transformerende avontuur aan te gaan? Vraag dan via onderstaande button het infopakket aan of mail me via selina@thisisalter.nl. Nieuwsgierig naar hoe anderen het traject ervaren hebben, lees dan hier verder.

longing for even more?

Elk half jaar heb ik plek voor 3 VIP-klanten die ik begeleid in hun zichtbare groei. Ben jij (online) ondernemer en wil jij die extra stap zetten in het vormgeven en vergroten van jouw zichtbaarheid? Te gek! Lees dan hier verder.

In het Zichtbaar Groeien VIP Traject werken we volledig op maat samen aan een authentiek & stijlvol merkverhaal dat jouw zichtbaarheid versterkt en vergroot. Nieuwsgierig naar de precieze invulling van dit high-end traject? Let’s share a (digital) coffee en mail me voor een kennismakingsgesprek via bovenstaande button. Bellen mag natuurlijk ook! Je kunt me bereiken via 06-51114901. 


e14feb4e-4809-4e18-bc15-9c948794ffa5.JPG

Wij creëren samen met jou een 360 beeldverhaal dat klopt op ieder niveau!

shoot your story

Pure passie, enthousiasme en expertise. Dat is hoe ‘Shoot your Story’ tot stand is gekomen. Het is een samenwerking tussen Alter en dé beeldbank fotografe van Nederland, Marleen Sahetapy. Wij hebben elkaar leren kennen via onze gedeelde klanten. In de zomer van 2018 ontstond het idee om eens serieus na te denken over een gezamenlijk aanbod. Onze werkwijze, zienswijze en bestaande aanbod sloot immers al naadloos op elkaar aan!

’Shoot your Story’ levert jou je beste beeldbank ooit! Het is niet bedoeld om puur en alleen je zichtbaarheid te vergroten, maar om jouw (bedrijfs)missie en branding tot leven te brengen. Je uiteindelijke beeldbank gaat je enorm helpen om jouw verhaal krachtig neer te zetten met jouw hierin als stralend middelpunt. Jouw beeldbank zal dus jouw ideale klant aantrekken. Zo wordt je zichtbare transformatie aantrekkelijk, voelbaar én van waarde. Niet alleen voor je klant maar bovenal ook voor jezelf! 


02ca0ce2-506a-4636-90a3-47e09e82947f.jpg

“De outfits zijn weer een mega succes! Het werkt gewoon!”

- Milla Novo

shine bright & stand tall eventlook styling

Help! "Ik organiseer binnenkort mijn eerste live event", "ik ben uitgenodigd om te spreken" of "er staat een belangrijke business trip voor de deur en ik krijg nu al stress van het dagelijkse aankleed proces!"

Komt er voor jou ook een belangrijk event aan? Wil je daar graag alles uithalen en vol zelfvertrouwen de beste versie van jezelf laten zien? Neem dan via onderstaande button vrijblijvend contact op.