zichtbaar groeien VIP traject

Elk half jaar heb ik plek voor 3 VIP-klanten die ik begeleid in hun zichtbare groei. Ben jij net als Claire v/d Heuvel (online) ondernemer en wil jij die extra stap zetten in het vormgeven en vergroten van jouw zichtbaarheid, te gek!

In het Zichtbaar Groeien VIP Traject werken we volledig op maat samen aan een authentiek & stijlvol merkverhaal dat jouw zichtbaarheid versterkt en vergroot. Nieuwsgierig naar de precieze invulling van dit high-end traject? Let’s share a (digital) coffee en mail me voor een kennismakingsgesprek via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook! Je kunt me bereiken via 06-51114901. 


41962015_2129644030403194_930885031277101056_n-1.jpg

eventlook

Help! "Ik organiseer binnenkort mijn eerste live event", "ik ben uitgenodigd om te spreken" of "er staat een belangrijke business trip voor de deur en ik krijg nu al stress van het dagelijkse aankleed proces!"

Komt er voor jou ook een spannend event aan? Wil je daar graag alles uithalen en vol zelfvertrouwen de beste versie van jezelf laten zien? Neem dan via onderstaande button vrijblijvend contact met me op.


2-1.jpg

KICKSTART traject

Je kleding past je letterlijk en figuurlijk niet meer. Je bent gegroeid, maar hebt nog niet de tijd genomen om deze groei door te vertalen naar je kleding(kast). Een te gek moment! Dit is dé kans om je identiteit opnieuw vorm te geven. In het Kickstart Traject gaan we aan de slag met het herdefiniëren van jouw persoonlijke stijl. In een aantal stappen maken we jouw uitstralingswens concreet en geven we antwoordt op de vraag; wie ben ik en wat wil (uit)dragen? Connecting inside & out, that’s the key.

Het traject bestaat uit twee of drie 1-op-1 sessies waarbij de laatste sessie fungeert als personal shopping moment. Gesprek is ook hier de eerste stap. Ik wil graag ontdekken wie jij bent, hoe jij je (kleding)keuzes maakt, hoe jij je leven inricht, etc. Na afloop van de Kickstart ontvang je jouw persoonlijke stijldossier boordevol kleur, figuur & shoptips én natuurlijk stijl advies op maat. Lees hier hoe anderen het Kickstart Traject ervaren hebben. 

Meer weten over de invulling van deze Kickstart? Download dan via onderstaande button het informatie pakket incl. prijsopgave en/of vraag een gratis intakegesprek aan via selina@thisisalter.nl


gast spreken

De kracht van kleding is een niet te vermijden feit. Hoe je jouw unieke zelf kunt laten voortvloeien en samenvoegen met je functie en/of bedrijf is iets waar ik graag over spreek.

Organiseer jij binnenkort een live event of een (meerdaags) retreat en wil jij de aanwezige vrouwen inspireren en wegwijs maken in het versterken van hun persoonlijke merkverhaal dan kom ik dolgraag spreken op jouw event!

Neem via onderstaande button vrijblijvend contact met me op. We zoomen samen in op de missie van het event en de hulpvraag. Ik ontwikkel op maat een interactieve workshop of masterclass met de juiste invulling.