zichtbaar groeien traject

Je bent (online) ondernemer, te gek! Maar dit betekent ook dat jij continu in beeld bent! Via je website, je social media kanalen, je campagne beelden, maar ook tijdens het gastspreken en andere live events ben jij je eigen visitekaartje. Aandacht voor personal branding is dan ook een absolute must.

Wat zou het betekenen voor je business wanneer ik je ga helpen met het neerzetten van een authentiek merkverhaal? Hoeveel zou het je opleveren wanneer jouw garderobe optimaal functioneert en tegelijkertijd je bedrijfsmissie & persoonlijke merkverhaal onderstreept? Wat als we samen passend beeldmateriaal schieten voor al je (online) communicatie?

We werken o.a. toe naar een signature look, noem het een uniform.
Een herkenbare look and feel waar jij bekend om staat. Een look die laat zien wie jij bent en waar jij voor staat. In het Zichtbaar Groeien Traject werken we volledig op maat samen aan een authentiek & stijlvol merkverhaal dat jouw zichtbaarheid versterkt en vergroot. 

De kracht van kleding is een niet te vermijden feit en in deze digitale wereld zeker iets om over na te denken. 

Nieuwsgierig naar de precieze invulling van dit high-end traject? Mail me voor een kennismakingsgesprek via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook! Je kunt me bereiken via 06-51114901. 

COSMOPOLITAN_WORKMODE_CELINA_02.jpg

gast spreken

De kracht van kleding is een niet te vermijden feit. Hoe je jouw unieke zelf kunt laten voortvloeien en samenvoegen met je functie en/of bedrijf is iets waar ik graag over spreek.

Ligt er binnen jou bedrijf/organisatie een vraag met betrekking tot personal branding? Wil je je werknemers graag inspireren over hoe je je authenticiteit behoudt binnen de (on)geschreven regels van de kantoorjungle of ben je geïnteresseerd in de verbindingskracht van het innerlijk & uiterlijk als essentieel onderdeel van jouw (merk)verhaal?

Neem dan via onderstaande button vrijblijvend contact met me op! We zoomen samen in op de hulpvraag en ik ontwikkel een presentatie of workshop met de juiste invulling voor jouw teamdag, live event of community bijeenkomst. 

IMG_7509.JPG

KICKSTART traject

Je kleding past je letterlijk en figuurlijk niet meer. Je bent gegroeid, maar hebt nog niet de tijd genomen om deze groei door te vertalen naar je kleding(kast). Een te gek moment! Dit is dé kans om je identiteit opnieuw vorm te geven. In het Kickstart Traject gaan we aan de slag met het herdefiniëren van jouw persoonlijke stijl. In een aantal stappen maken we jouw uitstralingswens concreet en geven we antwoordt op de vraag; wie ben ik en wat wil (uit)dragen? Connecting inside & out, that’s the key.

Het traject bestaat uit twee of drie 1-op-1 sessies waarbij de laatste sessie fungeert als personal shopping moment. Gesprek is ook hier de eerste stap. Ik wil graag ontdekken wie jij bent, hoe jij je (kleding)keuzes maakt, hoe jij je leven inricht, etc. Na afloop van de Kickstart ontvang je jouw persoonlijke stijldossier boordevol kleur, figuur & shoptips én natuurlijk stijl advies op maat. Lees hier hoe anderen het Kickstart Traject ervaren hebben. 

Meer weten over de invulling van deze Kickstart? Download dan via onderstaande button het informatie pakket incl. prijsopgave en/of vraag een gratis intakegesprek aan via selina@thisisalter.nl.

 


 

Milla in Milaan.jpeg

eventlook

Help! "Ik organiseer binnenkort mijn eerste live event", "ik ben uitgenodigd om te spreken" of "er staat een belangrijke business trip voor de deur en ik krijg nu al stress van het dagelijkse aankleed proces!"

Herkenbaar? Tijdens dit soort events wil je je focus bij je werk houden en tevens jezelf op de juiste wijze presenteren. Hierboven zie je Milla Novo. Ze werd uitgenodigd om haar werk te presenteren tijdens het prestigieuze Salone del Mobile, dé interior designweek in Milaan. Voor haar een geweldige business opportunity, maar 7 dagen op een internationale beurs met daaromheen belangrijke netwerk events. Wat trek je dan aan? Hoe zorg je dat je jezelf in de kijker speelt zonder je authenticiteit te verliezen?

Met haar handen in het haar klopte ze bij me aan. Ik legde haar mijn werkwijze voor en met een zucht van opluchting zei ze 'ja'. Dit is wat ze me na afloop vertelde:

Toen ik werd uitgenodigd voor Milaan heb ik niet getwijfeld en direct gedacht ik huur een stylist in. Mensen verklaarde me voor gek, maar het was voor mij de beste investering die ik ooit gemaakt heb. Ik hoefde niet meer na te denken over mijn kleding en heb een week lang geshined! Mijn kleding zag er perfect uit, ik heb er zoveel complimenten op gehad.

Komt er voor jou ook een spannend event aan? Wil je daar graag alles uithalen en vol zelfvertrouwen de beste versie van jezelf laten zien? Neem dan via onderstaande button vrijblijvend contact met me op. Bellen mag natuurlijk ook! Je kunt me bereiken via 06-51114901.