']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Waardevolle ervaringen uit eerdere samenwerkingen.

18953102_762512923929161_3579342417956882301_n.jpg

hanna verboom
(actrice & founder cinetree)

Op dit moment ben ik vrij druk met mijn twee bedrijven en dan is het een enorme luxe dat Selina één keer in de maand met een aantal outfits aan klopt. Of het nou gaat om een première, een symposium of gewoon een goeie nieuwe jeans.; haar persoonlijke smaak en aanpak slagen er telkens in mij te verassen en uit te dagen. Het leuke is dat ze als eerst grondig door je kast gaat om vervolgens heel erg te kijken naar wie je bent als persoon en wat je zelf mooi vind. Ze is een heerlijk mens, enorm professioneel en she just loves her job!
 
static1.squarespace.jpg

charlotte nuhoff
(psycholoog & gedragstherapeut)

De shopsessie is een ware belevenis: Selina gaat met hoog tempo zeer geroutineerd door de rekken heen en weet precies die stukken eruit te halen die ikzelf nooit gekozen zou hebben, maar die verassend genoeg precies dát extra’s geven waar ik naar op zoek was.

Inmiddels is het een half jaar geleden en ik heb nog niets zelf geshopt, die ervaring met Selina kan ik nooit evenaren, dus er zit maar één ding op: snel een volgende shopsessie plannen!
15032928_684210295075304_4417455431322356224_n.jpg

Rob jetten
(tweede kamer lid, d66)

Shoppen met Selina is een waar genot. Het is op de eerste plaats erg gezellig en tussen alle fun door zorgt Selina er ook nog eens voor dat een dagje shoppen altijd geslaagd is.

Ik shop al jaren met Selina en ze blijft me verbazen. Ze ontdekt continu nieuwe winkels met een bijzondere collectie. Winkels waar je gastvrij wordt ontvangen. Samen gaan we dan op zoek naar enkele unieke kledingstukken die we makkelijk kunnen mixen met meer mainstream mode. Zo helpt Selina me telkens weer om mijn basis garderobe uit te breiden met enkele gave specials.
 
static1.squarespace-4.jpg

chamutal leket
(art director)

Selina is the first stylist I have worked with and I couldn’t be happier with her work. She has exceptional taste and was an expert at quickly knowing what styles would work for me. Working with Selina was fun and productive right from my initial email through to our shopping day. She is very skilled and helped me find clothes that I was comfortable and happy in. I dreaded shopping before meeting her, and found myself buying things just to get something. With Selina it’s like shopping with your best friend who has great style and insight.
static1.squarespace-5.jpg

hadewych minis
(actrice & zangeres)

Wat heerlijk dat Selina er is als je flink zwanger op zoek bent naar geschikte outfits! Het is niet de makkelijkste fase van je vrouwenlichaam, als je in verwachting bent, je zou nog kunnen denken dat ik gewoon teveel taartjes heb gegeten! En dan moest ik ook nog zingen en dansen in m’n eerste outfit.

Ik voelde me heel goed en elegant in de outfits van Selina, daar ben ik heel dankbaar voor!
 
13012638_931038900349120_443626070767842813_n.jpg

tessa rose jackson
(singer/songrwriter)

Het is niet makkelijk om iemand te vinden die soms beter weet wat jij leuk vindt dan jijzelf. Selina neemt echt de moeite om je te leren kennen, te leren begrijpen. En om je dan niet zomaar mooi aan te kleden, maar je kleding een verlengde van je persoonlijkheid te laten zijn. Altijd eerlijk en direct, maar vooral ook heel begaan en aanstekelijk enthousiast over de kunst van het kleden, het kleuren combineren, het durven. En ook nog eens enorm gezellig om een dagje mee op stap te zijn!
1538884_10203143092922990_1201261804_n.jpg

Renske
(docent nederlands)

Als je een enorme hekel hebt aan winkelen, maar wel intens gelukkig wordt van professionele outfits die bij je passen, heb je een probleem. Wat was ik zenuwachtig toen Selina eerst mij, maar vooral daarna mijn kledingkast goed ging bekijken. 

Wat een verademing om alleen maar ja of nee te knikken en vooral heel veel te passen. Allemaal goede keuzes die ook nog makkelijk te combineren zijn. Ik heb vooral veel bewondering voor haar rust, ik heb geen moment gebaald van deze shopdag. heel knap van Selina.

Ik geniet nu al weken van complimentjes. Ik sta wel ‘s ochtends weer twijfelend voor mijn kast, niet omdat ik niet weet wat ik aan moet, maar omdat ik niet kan kiezen!
 
static1.squarespace-3.jpg

maaike masselink
(orthopedagoog)

Ik heb nog nooit zo prettig in ondergoed voor de spiegel gestaan! Selina is er een kei in om alle goede dingen aan je lijf te benoemen en je daarin sterk te doen voelen. Het was zo fijn om eens kritisch te kijken naar alle kledingstukken in de kast en te leren zien wat mij wel goed doet en wat niet.

Het samen shoppen was erg gezellig, maar bovenal nuttig. Ik heb kleding gepast (en gekocht) die ik nooit uit de rekken zou pakken, maar die juist wel helemaal bij me passen. Ik moest hierin mezelf weer terugvinden en dat is met hulp van Selina zeker gelukt.

“You can do it (too)!”

Nieuwsgierig geworden en zin om samen aan de slag te gaan?