Ik ben Selina Martin, het gezicht achter Alter. Ik heb het tot mijn specialiteit gemaakt om jouw persoonlijke groei zichtbaar door te vertalen naar een persoonlijke stijl die daarbij past.

Daarnaast kruip ik maar al te graag met mijn neus in de brandboeken om zo het DNA van jouw bedrijf volledig eigen te maken. Vanuit daar vertaal ik het merkverhaal naar één enkele look of verzorg ik het concept & styling voor je campagne of beeldbank shoot. Merkverhalen tot leven brengen, daar gaat mijn creatieve hart sneller van kloppen. 

"Een krachtige connectie tussen het innerlijk & uiterlijk draagt bij aan een authentiek geluksgevoel."

Ik geloof dat je niet kunt werken aan je buitenkant zonder je binnenkant te (ver)kennen. Andersom denk ik dat wanneer er innerlijk een verandering plaatsvindt je uiterlijk zal mee bewegen. Die twee zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Ook ik heb grote veranderingen doorgemaakt. Zo bracht het moederschap grote vraagstukken met zich mee. Wie ben ik en hoe geef ik mijn identiteit opnieuw vorm? Alles wat ik doe en (uit)draag ademt Selina, van binnen en buiten ben ik één en dezelfde persoon. Dat authentieke geluksgevoel wil ik ook helpen realiseren bij anderen. Weten hoe mijn verhaal mijn bedrijf werd? Lees dan hier verder. 

 Fotografie -  Samantha Bosdijk

Fotografie - Samantha Bosdijk


Nieuwsgierig geworden en zin om samen aan de slag te gaan?