“Mijn naam is Selina Martin en ik geloof in groei.”

Groei is voor mij het mooiste dat er is. Vroeger was dat wel anders. Als faalangstig kind was fouten maken gewoonweg té spannend. Onderweg heb ik ontdekt dat er zoveel joy te vinden is in het groeiproces.

Sinds ik die wijsheid heb omarmd ben ik gaan groeien en ben ik eigenlijk nooit meer gestopt. Als leerkracht, coach en procesbegeleider ben ik me gaan specialiseren in het begeleiden van groei. Na mijn carrière in het onderwijs wilde ik deze kennis inzetten om ondernemende vrouwen zoals jij en ik te begeleiden in hun next step.

Want leuk al die innerlijke groei, maar hoe maak je die zichtbaar op een manier die je écht verder brengt?

Die vraag werd mijn startpunt. Van nature ben ik een observator en totaal geïntrigeerd door hoe mensen communiceren. Zowel in taal, handgebaren, lichaamshouding én kleding. Kleding is, net als spraak, een uniek communicatiemiddel en dus een tool die je bewust kunt inzetten om jouw aantrekkingskracht te vergroten. Dit gegeven in combinatie met mijn heldere blik, scherpe vragen, inlevingsvermogen en aldoor groeiende passie voor coaching, styling & (personal) branding is hoe én waarom Alter is ontstaan.

Dé style consultancy die zich specialiseert in zichtbare groei. Waarom? Omdat het mijn gave is jou te (door)zien en ik niets liever doe dan jouw te helpen die zichtbare en onzichtbare stappen te zetten naar je toekomstige jij.

Jij hebt zoveel (meer) in je. Laten we dat samen zichtbaar maken.
I’m here to help you grow.

Liefs,

Selina


Nieuwsgierig geworden en zin om samen aan de slag te gaan?