meer is niet per se beter

We kopen ons een ongeluk, maar meer is niet per se beter. En meer maakt ook niet per se gelukkiger. Van meer in je kledingkast komt vaak ook meer keuzestress. Daar wil je graag vanaf, maar waar moet je beginnen?

jij bent het startpunt

In plaats van de oplossing buiten jezelf te zoeken door eindeloos door Pinterest te scrollen, items te kopen die je via een nieuwsbrief worden aangeprijsd of klakkeloos looks te kopiëren die je op de paspop ziet staan loont het om je aanpak eens om te draaien. Jij bent het startpunt, jij bepaalt.

 

in 3 stappen van meer, naar meer jij

Je weet dat personal branding belangrijk is. Je streeft naar een garderobe die laat zien wie jij bent. Toch is het nog niet gelukt om dit voor jezelf te realiseren. Daarom heb ik voor jou deze kickstarter ontwikkelt zodat jijzelf een begin kan maken aan jouw persoonlijke merkverhaal.  

kickstart jouw personal brand!

Van uitstel komt afstel, dus pak je moment en begin vandaag! Deze krachtige kickstart geeft je in korte tijd een mooi resultaat. Je krijgt inzicht in wat jij graag wilt uitstralen en leert dit om te zetten naar een draagbare look. Een te gekke manier om jouw (merk)verhaal te starten! 

Naam *
Naam