2-1.jpg
 

“Mijn naam is Selina Martin en ik geloof in groei.”

Groei is voor mij het mooiste dat er is. Vroeger was dat wel anders. Als faalangstig kind was fouten maken gewoonweg té spannend. Onderweg heb ik ontdekt dat er zoveel joy te vinden is in het groeiproces.

Sinds ik die wijsheid heb omarmd ben ik gaan groeien en ben ik eigenlijk nooit meer gestopt. Als leerkracht, coach en procesbegeleider ben ik me gaan specialiseren in het begeleiden van groei. Na mijn carrière in het onderwijs wilde ik deze kennis inzetten om ondernemende vrouwen zoals jij en ik te begeleiden in hun next step.

Want leuk al die innerlijke groei, maar hoe maak je die zichtbaar op een manier die je écht verder brengt?

Die vraag werd mijn startpunt. Van nature ben ik een observator en totaal geïntrigeerd door hoe mensen communiceren. Zowel in taal, handgebaren, lichaamshouding én kleding. Kleding is, net als spraak, een uniek communicatiemiddel en dus een tool die je bewust kunt inzetten om jouw aantrekkingskracht te vergroten. Dit gegeven in combinatie met mijn heldere blik, scherpe vragen, inlevingsvermogen en aldoor groeiende passie voor coaching, styling & (personal) branding is hoe én waarom Alter is ontstaan.

Dé style consultancy die zich specialiseert in zichtbare groei.

Waarom? Omdat het mijn gave is jou te (door)zien en ik niets liever doe dan jouw te helpen die zichtbare en onzichtbare stappen te zetten naar je toekomstige jij.

Jij hebt zoveel (meer) in je. Laten we dat samen zichtbaar maken.
I’m here to help you grow.

Liefs,

Selina

 
scott-webb-249006-unsplash.jpg

Wat we doen

Alter is dé plek voor leading women in business. Ik help je in jouw zichtbare groei. Dat doen we door middel van high-end 1:1 trajecten waarin we een persoonlijke stijl creëren die volledig in lijn ligt met jouw persoonlijke missie.

Kleding is het communicatiemiddel om jouw woorden en daden te onderstrepen en je aantrekkingskracht te vergroten. Ik geloof dat jij het in je hebt je zielsmissie op grootse wijze te verwezenlijken.

 

Werkwijze

Alter werkt van binnen naar buiten. We definiëren wie jij bent als persoon en fuseren dit met wat je wilt (uit)dragen. Zo creëren we een herkenbare en authentieke stijl.

Alter werkt graag op maat en hanteert een holistische benadering. Dit wil voornamelijk zeggen dat er vanuit het geheel wordt gekeken en gehandeld. Waarom? Alter kiest voor deze benadering omdat zij sterk gelooft in deze werkwijze en uit ervaring weet dat het effect vele malen krachtiger is.

 
 

INNERLIJK

Het beginpunt van waaruit je je
persoonlijke stijl & branding op
authentieke wijze kunt ontwikkelen
en vormgeven.

UITERLIJK

Je uistralingswens geeft het
antwoordt op de vraag; “Wie ben
ik, waar ben ik naar onderweg en
wat wil ik daarin (uit)dragen?”

ZICHTBARE GROEI

Verbindt het innerlijk met het uiterlijk
en zorgt dat jij jouw toekomstige jij
letterlijk en figuurlijk kunt aantrekken.