Shoot your Story-beeldbank | Claire v/d Heuvel

Shoot your Story-beeldbank | Claire v/d Heuvel

Waarom zichtbaar groeien?

Zichtbare groei is wat mij betreft veel meer dan snel even je zichtbaarheid vergroten door een fel gekleurd jasje aan te trekken. De kracht ligt juist in de groei en het groeiproces dat jij en je bedrijf hebben doorgemaakt. Dát is wat zichtbaar gemaakt mag worden.

Dit maakt je zichtbaarheid geloofwaardig, authentiek en dus écht aantrekkelijk.

Zichtbare groei is die magische twilight zone waar persoonlijke groei en persoonlijke stijl samenkomen en je kunt gaan bouwen aan een solide merkverhaal. Wie dit goed aanpakt staat steviger en zendt een positieve energie uit waar anderen onderdeel van willen zijn.

Zo groeit je 'tribe', zoals velen het noemen, en ben je o.a. beter vindbaar. Nu heeft vindbaarheid natuurlijk alles te maken met vernuftige online marketing, maar zeker ook met je dagelijkse uitingen via je social media kanalen. De boodschap die jij uitdraagt, zowel online als offline, is enorm van invloed. Misschien zelfs wel meer dan je denkt.

Ik adviseer en begeleid mijn klanten dan ook om vanuit authenticiteit te bouwen aan hun zichtbaarheid. Anderen kunnen daarin inspireren, maar mogen nooit de blauwdruk vormen. Jij bent jouw eigen unieke blauwdruk. Ik help je om je kernwaarden en bedrijfsmissie door te vertalen naar een herkenbare stijl en een authentiek merkverhaal.

 
Quote VIP-traject.png

voor wie?

Je bent vanuit je persoonlijke missie een mooi bedrijf gestart en bent daarin het gezicht van je bedrijf. Je bent dan ook continu in beeld. Op je website, via je social media kanalen en je campagne beelden. Je wordt regelmatig uitgenodigd om te komen spreken, geeft trainingen en/of organiseert je eigen live events. Aandacht voor personal branding is voor jou een serieuze zaak. Je bent je bewust van de kracht van kleding en wil deze communicatietool nog scherper inzetten.

Elk half jaar heb ik plek voor 3 VIP-klanten die ik 1-op-1 begeleid in hun zichtbare groei. Per januari 2019 starten er weer 3 trajecten. Interesse om in te stappen? Mail me, want er is nu nog plek! Ik werk graag samen met een warme en gedreven ondernemer:

 • die haar ‘why’ kan benoemen en heeft verweven in haar business.

 • die een succesvolle business runt vanuit het hart.

 • die inhoudelijk weet wat ze in huis heeft en zoekt naar de juiste vertaalslag in stijl & beeld.

 • die in een herpositionering zit of daaraan begint en deze kans wil pakken om het uiterlijk kloppend te maken met het innerlijk.

 • die het verlangen heeft om haar zielsmissie op grootse wijze te verwezenlijken en weet dat zichtbaarheid daar een belangrijke rol in speelt.

 • die een missie heeft waar ik vierkant achter sta en die graag samen haar (personal) branding naar ‘the next level’ wil brengen.

inhoud traject

In het Zichtbaar Groeien VIP Traject werken we 1:1 en volledig op maat samen aan een authentiek & stijlvol merkverhaal dat jouw zichtbaarheid versterkt en vergroot. Dat doen we o.a. door:

 • het gesprek aan te gaan en opnieuw naar jezelf in je business te kijken. Waar wil je heen, wat is je missie, wat wil je (uit)dragen, welk verhaal wil jij vertellen? Maar ook; wat houd je tegen en wat zijn daarin belemmerende factoren?

 • jouw uitstralingswens concreet te maken mbv. mooie oefeningen en het creëren van een personal moodboard.

 • een fikse closet-clean-up. Hiermee ontwikkelen we een garderobe die laat zien wie jij (nú) bent en waar jij voor staat.

 • personal styling & shopping om je garderobe opnieuw op te bouwen en de juiste stuks te selecteren voor je aankomende trainingsdag of event.

 • het schieten van een ‘Shoot your Story’ beeldbank ism. topfotografe, Marleen Sahetapy. Je beeldbank gaat je enorm helpen om jouw verhaal krachtig neer te zetten. Zo word jouw transformatie voelbaar én zichtbaar. Niet alleen voor je ideale klant maar bovenal ook voor jezelf!

Nieuwsgierig naar de precieze invulling van dit
high-end traject? Let’s share a (digital) coffee! Mail me via onderstaande button dan plannen we een kennismakingsgesprek in.